Hasan Şahin’e ‘ADAY OL’ çağrısı

KULİS (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.09.2019 - 21:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hasan Şahin’e ‘ADAY OL’ çağrısı

CHP tabanı Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in il başkan adayı olması için sosyal medya hesaplarından kampanya başlattı.

haberimizvar.net- CHP’de 1 Ekim’den itibaren kongre takvimi start alacak. Kepez Belediye Meclis Üyesi Adem Alkan, www.haberimizvar.net’e bugün adaylığıyla ilgili açıklama yaparken, İl Başkanı Ahmet Kumbul’un da il başkanlığı için aday olduğu herkes tarafından biliniyor. Kongre takvimi belirlenmesine sayılı günler kala bugün sosyal medya hesaplarından kampanya başlatan CHP tabanı, “Yolun yolumuz” sloganıyla Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in il başkan adayı olması için kampanya başlattı. YOLUN YOLUMUZDUR Bir çok CHP’li Şahin’in fotoğrafı ile birlikte ‘yolun yolumuzdur’ diyerek başlayan anlamlı ve duygu dolu cümlelerle paylaşım yaptı.  CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’i etiketleyerek il başkan adayı olması adına baskı yapıcı paylaşımlarda bulunması dikkat çekti. Tabandan il başkan adayı olması için baskı gören Hasan Şahin’in gelişmelerden habersiz bugün İl Başkanı Ahmet Kumbul, milletvekilleri ve parti yöneticileriyle birlikte aşure günü etkinliği ve düğünlerde olduğu öğrenildi.  
CHP tabanı Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in il başkan adayı olması için sosyal medya hesaplarından kampanya başlattı.

haberimizvar.net- CHP’de 1 Ekim’den itibaren kongre takvimi start alacak. Kepez Belediye Meclis Üyesi Adem Alkan, www.haberimizvar.net’e bugün adaylığıyla ilgili açıklama yaparken, İl Başkanı Ahmet Kumbul’un da il başkanlığı için aday olduğu herkes tarafından biliniyor. Kongre takvimi belirlenmesine sayılı günler kala bugün sosyal medya hesaplarından kampanya başlatan CHP tabanı, “Yolun yolumuz” sloganıyla Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in il başkan adayı olması için kampanya başlattı.

YOLUN YOLUMUZDUR

Bir çok CHP’li Şahin’in fotoğrafı ile birlikte ‘yolun yolumuzdur’ diyerek başlayan anlamlı ve duygu dolu cümlelerle paylaşım yaptı.  CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’i etiketleyerek il başkan adayı olması adına baskı yapıcı paylaşımlarda bulunması dikkat çekti. Tabandan il başkan adayı olması için baskı gören Hasan Şahin’in gelişmelerden habersiz bugün İl Başkanı Ahmet Kumbul, milletvekilleri ve parti yöneticileriyle birlikte aşure günü etkinliği ve düğünlerde olduğu öğrenildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.