Hasan Subaşı’dan açıklama: Birbirimizle sorunumuz yok

SİYASET 19.11.2019 - 17:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hasan Subaşı’dan açıklama: Birbirimizle sorunumuz yok

“Birileri İYİ Parti’de biz daha çok hak sahibiyiz diyorsa yeterli bilince sahip değildir” sözleriyle Ülkücüleri kastettiği ileri sürülen Hasan Subaşı, “Ülkücülerin ve demokrat kesimden gelenlerin birbiriyle sorunu yoktur” açıklaması yaptı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı, “Eğer birileri biz daha çok hak sahibiyiz diyorsa yeterli bilince sahip değildir” sözlerine açıklık getirdi. Cumartesi günü Antalya’ya gelen Ümit Özdağ’ın İl Başkanı Yavuz Temizer’le birlikte yaptığı ‘Bozkurt’ işaretinin Ülkücü kökenliler tarafından parti içindeki başta eski DYP’liler olmak üzere, merkez sağ çizgiden gelenlere verilen bir mesaj olarak yansıtılmasının yanlış olduğunu söyleyen Subaşı, “Çünkü ne ülkücülerin, ne de demokrat kesimden gelenlerin birbiriyle sorunu yoktur” dedi. ‘HESAP YAPANLARA KARŞI DİKKATLİYİZ’ Subaşı haberimizvar.net’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sadece bazı ayrışmalar üzerine hesap yapanlar olabilir ve olmuştu da, artık bunlara karşı herkes dikkatlidir. Sözünü ettiğiniz paylaşımım her kesimden arkadaşımız, partilimiz tarafından çok olumlu ve beğeni ile karşılanması da partimiz için benzer tartışmaları sonuçlandırma iradesini yansıtmaktadır.  Ümit hocanın ve il başkanımızın değerli çalışmaları hepimiz tarafından övgüye değer bulunmaktadır”.
“Birileri İYİ Parti’de biz daha çok hak sahibiyiz diyorsa yeterli bilince sahip değildir” sözleriyle Ülkücüleri kastettiği ileri sürülen Hasan Subaşı, “Ülkücülerin ve demokrat kesimden gelenlerin birbiriyle sorunu yoktur” açıklaması yaptı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı, “Eğer birileri biz daha çok hak sahibiyiz diyorsa yeterli bilince sahip değildir” sözlerine açıklık getirdi. Cumartesi günü Antalya’ya gelen Ümit Özdağ’ın İl Başkanı Yavuz Temizer’le birlikte yaptığı ‘Bozkurt’ işaretinin Ülkücü kökenliler tarafından parti içindeki başta eski DYP’liler olmak üzere, merkez sağ çizgiden gelenlere verilen bir mesaj olarak yansıtılmasının yanlış olduğunu söyleyen Subaşı, “Çünkü ne ülkücülerin, ne de demokrat kesimden gelenlerin birbiriyle sorunu yoktur” dedi.

‘HESAP YAPANLARA KARŞI DİKKATLİYİZ’

Subaşı haberimizvar.net’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sadece bazı ayrışmalar üzerine hesap yapanlar olabilir ve olmuştu da, artık bunlara karşı herkes dikkatlidir. Sözünü ettiğiniz paylaşımım her kesimden arkadaşımız, partilimiz tarafından çok olumlu ve beğeni ile karşılanması da partimiz için benzer tartışmaları sonuçlandırma iradesini yansıtmaktadır. 

Ümit hocanın ve il başkanımızın değerli çalışmaları hepimiz tarafından övgüye değer bulunmaktadır”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.