Havadan ve karadan kayıp kadın aranıyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.09.2023 - 13:18, Güncelleme: 18.09.2023 - 13:18
 

Havadan ve karadan kayıp kadın aranıyor

Antalya'nın Finike ilçesinde, dün sabah evden ayrılıp kaybolan Durkadın Aksoy (73) için arama çalışması başlatıldı. Hava araçlarının da kullanıldığı aramalarda şu ana kadar sonuç elde edilemedi.

haberimizvar.net- Finike'nin Arif Mahallesi'nde oturan Mustafa Aksoy (55), jandarmaya müracaat edip, annesi Durkadın Aksoy'un 17 Eylül'de saat 06.30 sıralarında, kimseye bildirmeden evden çıktığını ve dönmediğini, kendisinden haber alınamadığını belirterek, kayıp başvurusunda bulundu. İhbar sonrası nöbetçi savcıya bilgi veren Finike Jandarma Komutanlığı ve Çatallar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. ÇOK SAYIDA EKİP ARIYOR En son Finike Antik Kenti yakınlarında görüldüğü tespit edilen Durkadın Aksoy'un bulunması için ekiplerin aramalarını sürdürdüğü öğrenildi. Karadan ve havadan süren aramalarda Aydın'dan 1 İHA ve Cayrokopter'in çalışmalara dahil edildiği, Kemer'den komandolar, Antalya'dan JAK (Jandarma Arama Kurtarma), AFAD, AKUT, MAKSAT, İHH ve ANDA'dan ekiplerin yer aldığı ancak şu ana kadar Durkadın Aksoy'un izine rastlanılamadığı kaydedildi.
Antalya'nın Finike ilçesinde, dün sabah evden ayrılıp kaybolan Durkadın Aksoy (73) için arama çalışması başlatıldı. Hava araçlarının da kullanıldığı aramalarda şu ana kadar sonuç elde edilemedi.

haberimizvar.net- Finike'nin Arif Mahallesi'nde oturan Mustafa Aksoy (55), jandarmaya müracaat edip, annesi Durkadın Aksoy'un 17 Eylül'de saat 06.30 sıralarında, kimseye bildirmeden evden çıktığını ve dönmediğini, kendisinden haber alınamadığını belirterek, kayıp başvurusunda bulundu. İhbar sonrası nöbetçi savcıya bilgi veren Finike Jandarma Komutanlığı ve Çatallar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

ÇOK SAYIDA EKİP ARIYOR

En son Finike Antik Kenti yakınlarında görüldüğü tespit edilen Durkadın Aksoy'un bulunması için ekiplerin aramalarını sürdürdüğü öğrenildi. Karadan ve havadan süren aramalarda Aydın'dan 1 İHA ve Cayrokopter'in çalışmalara dahil edildiği, Kemer'den komandolar, Antalya'dan JAK (Jandarma Arama Kurtarma), AFAD, AKUT, MAKSAT, İHH ve ANDA'dan ekiplerin yer aldığı ancak şu ana kadar Durkadın Aksoy'un izine rastlanılamadığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.