Haydar Dümen yaşamını yitirdi

GÜNDEM 11.02.2022 - 13:41, Güncelleme: 11.02.2022 - 13:41
 

Haydar Dümen yaşamını yitirdi

Cinsel sağlık konulu yazıları ve okur cevapları ile bilinen Haydar Dümen, Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Dümen'in cenazesi dün defnedildi.

haberimizvar.net- Posta gazetesindeki cinsel sağlık içerikli yazıları ile bilinen Haydar Dümen, yaşamını yitirdi. Demirören Medya Grubu'ndan yapılan açıklamada, 91 yaşındaki Dümen'in cenazesinin dün defnedildiği bildirildi. Dümen, 31 Ocak'tan beri Beykent Üniversitesi Hastanesi'nde Covid-19 tedavisi görüyordu. Dümen’in yaşamını yitirdiği haberini kişisel Twitter hesabından paylaşan Posta yazarı Mehmet Coşkundeniz, “Gazetemiz POSTA'nın yazarı, Haydar Dümen hocamızı COVID-19 nedeniyle kaybettik” dedi.   HAYDAR DÜMEN KİMDİR? Türk psikiyatrist ve seksoloji uzmanı Haydar Dümen, Uşak'ın İkisaray köyünde doğmuştur. Afyon Lisesi'nden 1948 yılında mezun olan Dümen, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Şubat 1955 yılında mezun olmuş, 1958'de nöropsikiyatri uzmanı olmuştur. 25 yıl kamuda çalıştıktan sonra emekli olmuş ve yazın çalışmalarına ağırlık vermiştir.
Cinsel sağlık konulu yazıları ve okur cevapları ile bilinen Haydar Dümen, Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Dümen'in cenazesi dün defnedildi.

haberimizvar.net- Posta gazetesindeki cinsel sağlık içerikli yazıları ile bilinen Haydar Dümen, yaşamını yitirdi. Demirören Medya Grubu'ndan yapılan açıklamada, 91 yaşındaki Dümen'in cenazesinin dün defnedildiği bildirildi.

Dümen, 31 Ocak'tan beri Beykent Üniversitesi Hastanesi'nde Covid-19 tedavisi görüyordu.

Dümen’in yaşamını yitirdiği haberini kişisel Twitter hesabından paylaşan Posta yazarı Mehmet Coşkundeniz, “Gazetemiz POSTA'nın yazarı, Haydar Dümen hocamızı COVID-19 nedeniyle kaybettik” dedi.

 

HAYDAR DÜMEN KİMDİR?

Türk psikiyatrist ve seksoloji uzmanı Haydar Dümen, Uşak'ın İkisaray köyünde doğmuştur. Afyon Lisesi'nden 1948 yılında mezun olan Dümen, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Şubat 1955 yılında mezun olmuş, 1958'de nöropsikiyatri uzmanı olmuştur. 25 yıl kamuda çalıştıktan sonra emekli olmuş ve yazın çalışmalarına ağırlık vermiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.