HDP kongreye gidiyor

GÜNDEM 24.02.2022 - 15:09, Güncelleme: 24.02.2022 - 15:09
 

HDP kongreye gidiyor

HDP Antalya İl Kongresi pazar günü Ostima Düğün Salonu'nda yapılacak. Seçimde iki eş başkan seçilecek

haberimizHalkların Demokratik Partisi (HDP) Antalya İl Örgütü Pazar günü İl Kongresi'ni yapacak. Ostima Düğün Salonu'ndaki kongre saat 14.00'de başlayacak. Kongre öncesi İl Eş Başkanı Muhsin Taşar, Antalya Milletvekili Kemal Bülbül ve MYK Üyesi  Emin Orhan basınla bir araya geldi.  AKP iktidarının ülkedeki tüm özgürlüklerin önüne geçtiğini söyleyen İl Eş Başkanı Muhsin Taşar, "Türkiye'ye acilen barış lazım. 4. Kuvvet olarak tanımladığımız basın da artık iktidarın borazanı haline geldi. Muhalif medya ise tehditlerle karşı karşıya. Bu tabloyu değiştirmek" bizim elimizde" dedi. AKP GEMİSİNİ BATIRMALIYIZ  Konuşmasına Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaş ile başlayan HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül ise, "İşgalci politikalara dünyanın her noktasında karşıyız. AKP gemisi batıyor, delik o kadar büyük ki artık yama tutmuyor. AKP gemisini bir an öce batırmalıyız. AKP suç makinesi geldi. Her türlü özgürlüğün ve barışın karşısında duruyorlar. Bu nedenle kongreler ve daha bir önem kazanıyor" diye konuştu. Pazar günü gerçekleşecek il kongresine iki eş başkanlı tek liste ile gidilecek.
HDP Antalya İl Kongresi pazar günü Ostima Düğün Salonu'nda yapılacak. Seçimde iki eş başkan seçilecek

haberimizHalkların Demokratik Partisi (HDP) Antalya İl Örgütü Pazar günü İl Kongresi'ni yapacak. Ostima Düğün Salonu'ndaki kongre saat 14.00'de başlayacak. Kongre öncesi İl Eş Başkanı Muhsin Taşar, Antalya Milletvekili Kemal Bülbül ve MYK Üyesi  Emin Orhan basınla bir araya geldi.  AKP iktidarının ülkedeki tüm özgürlüklerin önüne geçtiğini söyleyen İl Eş Başkanı Muhsin Taşar, "Türkiye'ye acilen barış lazım. 4. Kuvvet olarak tanımladığımız basın da artık iktidarın borazanı haline geldi. Muhalif medya ise tehditlerle karşı karşıya. Bu tabloyu değiştirmek" bizim elimizde" dedi.

AKP GEMİSİNİ BATIRMALIYIZ 

Konuşmasına Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaş ile başlayan HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül ise, "İşgalci politikalara dünyanın her noktasında karşıyız. AKP gemisi batıyor, delik o kadar büyük ki artık yama tutmuyor. AKP gemisini bir an öce batırmalıyız. AKP suç makinesi geldi. Her türlü özgürlüğün ve barışın karşısında duruyorlar. Bu nedenle kongreler ve daha bir önem kazanıyor" diye konuştu. Pazar günü gerçekleşecek il kongresine iki eş başkanlı tek liste ile gidilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.