Hedef galibiyet

SPOR 08.02.2022 - 11:30, Güncelleme: 08.02.2022 - 11:30
 

Hedef galibiyet

Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynayacağı Atakaş Hatayspor maçında rakibini deplasmanda yenerek hem 52 yıllık galibiyet özlemine son vermek hem de çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor.

haberimizvar.net- Ligde son hafta oynadığı maçta deplasmanda Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor, çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçının hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamladı. Akdeniz ekibi rakibini yenerek çeyrek finale yükselme isteğinin yanında Hatayspor’a karşı deplasmanda ilk kez galip gelerek 52 yıllık özleme son vermeyi hedefliyor.  ANTALYASPOR, HATAY’DA KAZANAMADI  Fraport TAV Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor, toplamda 15’inci kez birbirlerine rakip olacak. İki Akdeniz ekibi, ilk kez 1970-1971 sezonunda o günkü ismiyle 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşılaşırken mücadele 0-0 sona erdi. Antalyaspor ile bordo beyazlı takım arasında oynanan 15 maçta, kırmızı beyazlılar 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Hatay’da oynanan 8 maçta Akreplerin galibiyeti bulunmazken, sahadan 7 yenilgi ve 1 beraberlikle ayrıldı. Antalyaspor, rakibini yenerek 52 yıllık özleme son vererek Hatay’da galibiyet almayı hedefliyor.  2 EKSİK, GENÇLERE ŞANS  Fraport TAV Antalyaspor’da zorlu maç öncesi Ufuk Akyol ile Harun Alpsoy sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Beşiktaş maçı öncesi yapılan son antrenmanda ağrıları bulunan Admir Mehmedi ile Rus defans oyuncusu Fedor Kudryashov’un oynaması beklenirken, futbol sorumlusu Nuri Şahin’in bazı genç oyunculara şans vermesi bekleniyor.  Atakaş Hatayspor ile Fraport TAV Antalyaspor arasında çarşamba günü Yeni Hatay Stadyumunda saat 17.30’da oynanacak mücadelede Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Yusuf Bozdoğan ve Furkan Ürün yapacak
Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynayacağı Atakaş Hatayspor maçında rakibini deplasmanda yenerek hem 52 yıllık galibiyet özlemine son vermek hem de çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor.

haberimizvar.net- Ligde son hafta oynadığı maçta deplasmanda Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor, çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçının hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamladı. Akdeniz ekibi rakibini yenerek çeyrek finale yükselme isteğinin yanında Hatayspor’a karşı deplasmanda ilk kez galip gelerek 52 yıllık özleme son vermeyi hedefliyor.

 ANTALYASPOR, HATAY’DA KAZANAMADI

 Fraport TAV Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor, toplamda 15’inci kez birbirlerine rakip olacak. İki Akdeniz ekibi, ilk kez 1970-1971 sezonunda o günkü ismiyle 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşılaşırken mücadele 0-0 sona erdi. Antalyaspor ile bordo beyazlı takım arasında oynanan 15 maçta, kırmızı beyazlılar 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Hatay’da oynanan 8 maçta Akreplerin galibiyeti bulunmazken, sahadan 7 yenilgi ve 1 beraberlikle ayrıldı. Antalyaspor, rakibini yenerek 52 yıllık özleme son vererek Hatay’da galibiyet almayı hedefliyor.

 2 EKSİK, GENÇLERE ŞANS

 Fraport TAV Antalyaspor’da zorlu maç öncesi Ufuk Akyol ile Harun Alpsoy sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Beşiktaş maçı öncesi yapılan son antrenmanda ağrıları bulunan Admir Mehmedi ile Rus defans oyuncusu Fedor Kudryashov’un oynaması beklenirken, futbol sorumlusu Nuri Şahin’in bazı genç oyunculara şans vermesi bekleniyor.

 Atakaş Hatayspor ile Fraport TAV Antalyaspor arasında çarşamba günü Yeni Hatay Stadyumunda saat 17.30’da oynanacak mücadelede Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Yusuf Bozdoğan ve Furkan Ürün yapacak

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.