Hedef Paris Olimpiyatları

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 08.08.2023 - 14:42, Güncelleme: 08.08.2023 - 14:47
 

Hedef Paris Olimpiyatları

Çin'de düzenlenen 2023 Dünya Üniversiteler Yaz Oyunları'nın 20 kilometre Erkekler Kategorisi Yürüyüş Finali'nde şampiyon olan Salih Korkmaz, hedefinin Paris Olimpiyatları'nda madalya olduğunu bildirdi.

haberimizvar.net- Korkmaz, Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile rektörlük binasında bir araya geldi. ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, olimpiyatlardan sonra en zor organizasyonlardan birinde mücadele ettiğini söyledi. Uzun bir kamp süresi geçirdiğini ifade eden Korkmaz, " Şampiyonada güçlü rakiplerimiz vardı. Çin, çok güçlüydü. Bizden 1-0 öndeydi. Ama biz de başarılıydık. Bunu da Çin'de gösterdik. Bunun üstesinden geldik. Ülkemiz ve üniversitemiz adına gururluyuz. Devamı gelecektir. Bu anlamda mutluyum." diye konuştu. Korkmaz, önlerinde daha çok büyük müsabakaların olduğunu kaydederek, "Önümüzde 2024 Paris Olimpiyatları ve 10 gün sonra yapılacak Dünya Atletizm Şampiyonası var. Devamını orada getirmeyi düşünüyoruz. Olimpiyatlar için verdiğimiz bir söz vardı. Bunu 2024 Olimpiyatları'nda madalya alarak, gerçekleştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Öğrencileri Korkmaz'ı başarılarından dolayı tebrik eden Türkdoğan da sporcularının ülkeyi öne çıkaran ve gururlandıran bir başarı hikayesi yazdığını ifade etti.
Çin'de düzenlenen 2023 Dünya Üniversiteler Yaz Oyunları'nın 20 kilometre Erkekler Kategorisi Yürüyüş Finali'nde şampiyon olan Salih Korkmaz, hedefinin Paris Olimpiyatları'nda madalya olduğunu bildirdi.

haberimizvar.net- Korkmaz, Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile rektörlük binasında bir araya geldi.

ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, olimpiyatlardan sonra en zor organizasyonlardan birinde mücadele ettiğini söyledi.

Uzun bir kamp süresi geçirdiğini ifade eden Korkmaz, " Şampiyonada güçlü rakiplerimiz vardı. Çin, çok güçlüydü. Bizden 1-0 öndeydi. Ama biz de başarılıydık. Bunu da Çin'de gösterdik. Bunun üstesinden geldik. Ülkemiz ve üniversitemiz adına gururluyuz. Devamı gelecektir. Bu anlamda mutluyum." diye konuştu.

Korkmaz, önlerinde daha çok büyük müsabakaların olduğunu kaydederek, "Önümüzde 2024 Paris Olimpiyatları ve 10 gün sonra yapılacak Dünya Atletizm Şampiyonası var. Devamını orada getirmeyi düşünüyoruz. Olimpiyatlar için verdiğimiz bir söz vardı. Bunu 2024 Olimpiyatları'nda madalya alarak, gerçekleştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Öğrencileri Korkmaz'ı başarılarından dolayı tebrik eden Türkdoğan da sporcularının ülkeyi öne çıkaran ve gururlandıran bir başarı hikayesi yazdığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.