'Hedefimiz yüzde 70 oy'

SİYASET 25.02.2024 - 14:43, Güncelleme: 25.02.2024 - 14:43
 

'Hedefimiz yüzde 70 oy'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan için, seçim kampanyasını yürütmek üzere yüzlerce gönüllüden oluşan bir ordu harekete geçiyor.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’ın çalışmaları için oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıya yüzlerce gönüllü katıldı. Gönüllüler, seçim kampanyası için sahaya çıkmadan önce vatandaşla iletişim teknikleri, seçmenden gelebilecek soruların nasıl yanıtlanacağı, projelerin nasıl anlatılacağı konularında Belediye Başkan Adayı Cem Kotan ve gönüllü ağı sorumlusu Kutay Merinç tarafından bilgilendirildi. Toplantıda konuşan Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, gönüllüler grubu oluşturulması için çok sayıda talep aldıklarını söyledi. -SEÇİM KAMPANYASI ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR CHP Parti Meclisi'nce adaylığının ilan edildiği 10 Ocak'tan bu yana İlçe Başkanı Demet Gündüz ve ilçe yöneticileriyle birlikte sahada olduğunu anlatan Cem Kotan, tüm muhtarları, taksi duraklarını, sivil toplum örgütlerini, kahvehaneleri, ana caddelerdeki esnafı ziyaret ettiklerini kaydetti. Cem Kotan şöyle devam etti: "Seçim kampanyası asıl şimdi başlıyor. Bizim hedeflediğimiz bir oy oranı var. Hedefimiz Konyaaltı'nda yüzde 70 oy oranına ulaşmak. Bu hedefe sizinle birlikte koşacağız. O yüzden sizlerle birlikte kitlesel bir çalışma yapmamız gerekiyor. Biz yine sahalarda çalışacağız ama asıl olarak siz gönüllüler bu bayrağı taşıyacaksınız. Çalışmamız sizlerin öncülüğünde olacak. Bundan sonra mahalle mahalle, sokak sokak, bina bina, ev ev çalışacağız. Önümüzde kalan 35 günlük süreci çok iyi değerlendireceğiz." -İLÇE BAŞKANI GÜNDÜZ: BU OLUŞUM BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz de sözlerine, "Bu oluşum beni çok heyecanlandırdı" diyerek başladı. Gönül kelimesinin çok kıymetli olduğunu ifade eden Demet Gündüz, "Zamanınızı partimiz için, adayımız için harcamak ancak gönül işi olabilir" dedi. CHP Konyaaltı İlce Örgütü ve Belediye Başkan Adayı Cem Kotan'ın seçim startını 40 gün önce verdiğini anımsatan Demet Gündüz, "Şimdi kaldığımız yerden ve sizlerin katılımıyla devam ediyoruz. Gönüllüler ordusunda yer alan partili ya da parti üyemiz olmayan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Bu arada, bugüne kadar her türlü duygusal saldırıya rağmen sahada çalışan ilçe yöneticilerimize, kadınlarımıza, gençlerimize ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan için, seçim kampanyasını yürütmek üzere yüzlerce gönüllüden oluşan bir ordu harekete geçiyor.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’ın çalışmaları için oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıya yüzlerce gönüllü katıldı. Gönüllüler, seçim kampanyası için sahaya çıkmadan önce vatandaşla iletişim teknikleri, seçmenden gelebilecek soruların nasıl yanıtlanacağı, projelerin nasıl anlatılacağı konularında Belediye Başkan Adayı Cem Kotan ve gönüllü ağı sorumlusu Kutay Merinç tarafından bilgilendirildi.

Toplantıda konuşan Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, gönüllüler grubu oluşturulması için çok sayıda talep aldıklarını söyledi.

-SEÇİM KAMPANYASI ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR
CHP Parti Meclisi'nce adaylığının ilan edildiği 10 Ocak'tan bu yana İlçe Başkanı Demet Gündüz ve ilçe yöneticileriyle birlikte sahada olduğunu anlatan Cem Kotan, tüm muhtarları, taksi duraklarını, sivil toplum örgütlerini, kahvehaneleri, ana caddelerdeki esnafı ziyaret ettiklerini kaydetti. Cem Kotan şöyle devam etti:
"Seçim kampanyası asıl şimdi başlıyor. Bizim hedeflediğimiz bir oy oranı var. Hedefimiz Konyaaltı'nda yüzde 70 oy oranına ulaşmak. Bu hedefe sizinle birlikte koşacağız. O yüzden sizlerle birlikte kitlesel bir çalışma yapmamız gerekiyor. Biz yine sahalarda çalışacağız ama asıl olarak siz gönüllüler bu bayrağı taşıyacaksınız. Çalışmamız sizlerin öncülüğünde olacak. Bundan sonra mahalle mahalle, sokak sokak, bina bina, ev ev çalışacağız. Önümüzde kalan 35 günlük süreci çok iyi değerlendireceğiz."

-İLÇE BAŞKANI GÜNDÜZ: BU OLUŞUM BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI
CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz de sözlerine, "Bu oluşum beni çok heyecanlandırdı" diyerek başladı. Gönül kelimesinin çok kıymetli olduğunu ifade eden Demet Gündüz, "Zamanınızı partimiz için, adayımız için harcamak ancak gönül işi olabilir" dedi.
CHP Konyaaltı İlce Örgütü ve Belediye Başkan Adayı Cem Kotan'ın seçim startını 40 gün önce verdiğini anımsatan Demet Gündüz, "Şimdi kaldığımız yerden ve sizlerin katılımıyla devam ediyoruz. Gönüllüler ordusunda yer alan partili ya da parti üyemiz olmayan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Bu arada, bugüne kadar her türlü duygusal saldırıya rağmen sahada çalışan ilçe yöneticilerimize, kadınlarımıza, gençlerimize ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.