Hediye şapka

GÜNDEM 07.08.2021 - 18:50, Güncelleme: 07.08.2021 - 18:50
 

Hediye şapka

Manavgat’ta kendi istediği yerleri söndürmedikleri için orman memurlarıyla tartışan ve havaya ateş açan AKP’li şarkıcı Yusuf Güney, özür dileyeceğini açıkladı. Bu sözlerinin ardından Güney’e orman işçisi yeleği ve şapkası hediye edildi.

haberimizvar.net- Antalya Manavgat’taki orman yangınını söndürme çalışmalarına destek verenlerle tartışma yaşayan ve havaya ateş açan AKP’li şarkıcı Yusuf Güney, gözaltına alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olaya ilişkin açıklama yapan Güney, özür dileyeceğini söyledi. İki gündür kamuoyunu meşgul eden üzüncü olay yaşandığına değinen Güney, “Kimse uyumuyordu, yangınla mücadele edenlerin hakları ödenmez. Buraya geldiğimde talihsiz bir şey yaşandı. Ormancılarla aramızda tartışma yaşandı karşılıklı şikayetçi olduk” dedi. GEREKİRSE ÖZÜR DİLEYECEĞİM Güney şunları söyledi: “Ben bütün şikayetlerimi çekeceğim. Böyle günlerde kırgınlık, küslük olmaz. Hepimiz aynı amaç için buradayız. Kavga ettiğimiz arkadaşlarla bizzat göreceğim, gerekirse özür dileyeceğim. Birlik ve beraberlikte kötü günleri çabuk atlatacağız”. Bu sözlerinin ardından Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, sanatçı Güney’e orman işçisi yeleği ve şapkası hediye etti. 
Manavgat’ta kendi istediği yerleri söndürmedikleri için orman memurlarıyla tartışan ve havaya ateş açan AKP’li şarkıcı Yusuf Güney, özür dileyeceğini açıkladı. Bu sözlerinin ardından Güney’e orman işçisi yeleği ve şapkası hediye edildi.

haberimizvar.net- Antalya Manavgat’taki orman yangınını söndürme çalışmalarına destek verenlerle tartışma yaşayan ve havaya ateş açan AKP’li şarkıcı Yusuf Güney, gözaltına alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olaya ilişkin açıklama yapan Güney, özür dileyeceğini söyledi. İki gündür kamuoyunu meşgul eden üzüncü olay yaşandığına değinen Güney, “Kimse uyumuyordu, yangınla mücadele edenlerin hakları ödenmez. Buraya geldiğimde talihsiz bir şey yaşandı. Ormancılarla aramızda tartışma yaşandı karşılıklı şikayetçi olduk” dedi.

GEREKİRSE ÖZÜR DİLEYECEĞİM

Güney şunları söyledi: “Ben bütün şikayetlerimi çekeceğim. Böyle günlerde kırgınlık, küslük olmaz. Hepimiz aynı amaç için buradayız. Kavga ettiğimiz arkadaşlarla bizzat göreceğim, gerekirse özür dileyeceğim. Birlik ve beraberlikte kötü günleri çabuk atlatacağız”. Bu sözlerinin ardından Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, sanatçı Güney’e orman işçisi yeleği ve şapkası hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.