Hediyeyi açıklamak ayıptır

GÜNDEM 21.06.2021 - 13:55, Güncelleme: 21.06.2021 - 13:55
 

Hediyeyi açıklamak ayıptır

Kızının düğününde gönderdiği 80 bin liralık mücevheri ifşa ettiği gerekçesiyle Sedat Peker’i ‘ayıplayan’ Süleyman Özışık, projelerinde yer aldığı AKP’li belediyeleri de tweetleri sildikleri için ‘lanetledi’.

ÜSTBAŞLIK:  haberimizvar.net- Sedat Peker’in açıklamaları sonrası hakkındaki çeşitli iddialarla gündeme gelen medya mensubu Süleyman Özışık, Peker’in kızının düğününde gönderdiği 80 bin liralık mücevheri açıklamasının ‘ayıp’ olduğunu söyledi. AKP’li belediyelerin Yazarlık Okulu projelerinde yer almasına ilişkin soruları da yanıtlayan Özışık, 6-7 belediyede Yazarlık Okulu projesinin gerçekleştiğini belirterek, bunun gizli saklı olmadığını, belediyelerin, belediye başkanların ve kendisinin bunu sosyal medya hesaplarından paylaştığını anlattı. AKP’Lİ BELEDİYELER ÖZIŞIK’I SİLMİŞ Odatv’ye konuşan Özışık, etkinliklerin mezuniyetlerine bakanların katıldığını, bunların TV ve gazetelerde haber olduğunu söyledi. Son gelişmelerin ardından AKP’li belediyelerin ve başkanların tweetleri silmesi ve haberleri kaldırmasını ise eleştiren Özışık, “Hangi belediye, hangi belediye başkanı, hangi belediye çalışanı bunu yaptıysa kınıyorum, lanetliyorum. Ben kamuoyunun gözü önünde sosyal medya hesaplarından bu işi paylaştım. Devletine, milletine, bayrağına ve toprağı sadakatle bağlı olacak 1000 tane genç yazar adayı yetiştirdim” dedi. ERSOY DEDE VE VEYİS ATEŞ DE GELDİ Belediyelerce yapılan tek yazarlık atölyesinin kendisinin katıldığı etkinlik olmadığını, yaklaşık 40-50 farklı yazarlık akademisi ve gazeteci olduğunu belirten Özışık, “Katıldığım bir programa sanırım Ersoy Dede davetli olarak katılmıştı. Onun dışında çok fazla kimseyi hatırlamıyorum” diye konuştu. Veyis Ateş’in ise yine diksiyon, spikerlik ve televizyonculuk dersi verdiğini ifade eden Özışık, “Belediye kendine göre bazı kişileri belirler. O kişilere teklif yapar. Kabul eden eder, etmeyen etmez. Zannediyorum Ersoy Dede, bir başka yazarın, Veyis Ateş olabilir, yoğun programımdan dolayı gelmediği bir hafta belediye ‘siz gelir misiniz?’ diye teklifte bulunduğu için misafir olarak geldi” ifadelerini kullandı. HEDİYENİN SÖYLENMESİ AYIPTIR Organize suç örgütü lideri olmaktan hakkında arama kararı olan Sedat Peker’in, oğlunun düğününe gönderdiği 80 bin lira değerindeki mücevheratı açıklamasıyla ilgili sitemde bulunan Özışık “Şimdi bu işin çok detayına girmeyi doğru bulmuyorum. Yargıya intikal etmiş bir mesele. Ama biz Anadolu kültürü ile yetişmiş insanlarız. Düğüne ve cenazeye gönderilen şeylerinin sergilenmesi, açıklanması, açıklayan kişinin kendi ayıbıdır. O hediyede benim şahsıma gelmemiş, benim kızıma gelmiş. Şimdi ben bu hediyeyi ne yapacaktım? Yani gönderdiği adama küfür mü edecektim? Defol git buradan mı diyecektim? Ben bir talepte bulunmuş muyum? Bana şöyle bir kolye gönderin, benim kızıma şöyle bir şey gönderin demiş miyim? Ben gönderdiği hediyenin kapağını açmadan kızım ve damadıma uzatmışım” dedi. 
Kızının düğününde gönderdiği 80 bin liralık mücevheri ifşa ettiği gerekçesiyle Sedat Peker’i ‘ayıplayan’ Süleyman Özışık, projelerinde yer aldığı AKP’li belediyeleri de tweetleri sildikleri için ‘lanetledi’.

ÜSTBAŞLIK: 

haberimizvar.net- Sedat Peker’in açıklamaları sonrası hakkındaki çeşitli iddialarla gündeme gelen medya mensubu Süleyman Özışık, Peker’in kızının düğününde gönderdiği 80 bin liralık mücevheri açıklamasının ‘ayıp’ olduğunu söyledi. AKP’li belediyelerin Yazarlık Okulu projelerinde yer almasına ilişkin soruları da yanıtlayan Özışık, 6-7 belediyede Yazarlık Okulu projesinin gerçekleştiğini belirterek, bunun gizli saklı olmadığını, belediyelerin, belediye başkanların ve kendisinin bunu sosyal medya hesaplarından paylaştığını anlattı.

AKP’Lİ BELEDİYELER ÖZIŞIK’I SİLMİŞ

Odatv’ye konuşan Özışık, etkinliklerin mezuniyetlerine bakanların katıldığını, bunların TV ve gazetelerde haber olduğunu söyledi. Son gelişmelerin ardından AKP’li belediyelerin ve başkanların tweetleri silmesi ve haberleri kaldırmasını ise eleştiren Özışık, “Hangi belediye, hangi belediye başkanı, hangi belediye çalışanı bunu yaptıysa kınıyorum, lanetliyorum. Ben kamuoyunun gözü önünde sosyal medya hesaplarından bu işi paylaştım. Devletine, milletine, bayrağına ve toprağı sadakatle bağlı olacak 1000 tane genç yazar adayı yetiştirdim” dedi.

ERSOY DEDE VE VEYİS ATEŞ DE GELDİ

Belediyelerce yapılan tek yazarlık atölyesinin kendisinin katıldığı etkinlik olmadığını, yaklaşık 40-50 farklı yazarlık akademisi ve gazeteci olduğunu belirten Özışık, “Katıldığım bir programa sanırım Ersoy Dede davetli olarak katılmıştı. Onun dışında çok fazla kimseyi hatırlamıyorum” diye konuştu. Veyis Ateş’in ise yine diksiyon, spikerlik ve televizyonculuk dersi verdiğini ifade eden Özışık, “Belediye kendine göre bazı kişileri belirler. O kişilere teklif yapar. Kabul eden eder, etmeyen etmez. Zannediyorum Ersoy Dede, bir başka yazarın, Veyis Ateş olabilir, yoğun programımdan dolayı gelmediği bir hafta belediye ‘siz gelir misiniz?’ diye teklifte bulunduğu için misafir olarak geldi” ifadelerini kullandı.

HEDİYENİN SÖYLENMESİ AYIPTIR

Organize suç örgütü lideri olmaktan hakkında arama kararı olan Sedat Peker’in, oğlunun düğününe gönderdiği 80 bin lira değerindeki mücevheratı açıklamasıyla ilgili sitemde bulunan Özışık “Şimdi bu işin çok detayına girmeyi doğru bulmuyorum. Yargıya intikal etmiş bir mesele. Ama biz Anadolu kültürü ile yetişmiş insanlarız. Düğüne ve cenazeye gönderilen şeylerinin sergilenmesi, açıklanması, açıklayan kişinin kendi ayıbıdır. O hediyede benim şahsıma gelmemiş, benim kızıma gelmiş. Şimdi ben bu hediyeyi ne yapacaktım? Yani gönderdiği adama küfür mü edecektim? Defol git buradan mı diyecektim? Ben bir talepte bulunmuş muyum? Bana şöyle bir kolye gönderin, benim kızıma şöyle bir şey gönderin demiş miyim? Ben gönderdiği hediyenin kapağını açmadan kızım ve damadıma uzatmışım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.