Helal olsun Kocagöz'e

SİYASET 22.03.2024 - 19:53, Güncelleme: 22.03.2024 - 20:03
 

Helal olsun Kocagöz'e

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Kepez Belediyesi Şefkat Huzurevi'nde Atatürk fotoğrafı göremeyen CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, tepkisini dile getirdi ve huzurevinin duvarlarına Atatürk portresi astı. TIKLA İZLE

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, ilçe genelinde çalmadık kapı bırakmıyor. Gönülleri alan Kocagöz son olarak Kütükçü Mahallesi Şelale Caddesi'nde hizmet veren Kepez Belediyesi Şefkat Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin hatırını soran, sohbet eden Kocagöz Kepez Belediyesi'nin sorumluluğundaki çok sayıda yaşlının kaldığı huzurevinin hiç bir yerinde Atatürk fotoğrafı olmadığını fark etti.  HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN TEPKİ 'Neden Atatürk fotoğrafı yok?' sorusu soran Kocagöz'e huzurevi sakinleri belediyeye yetkililerine çok kez söylediklerini ancak konuya duyarsız kalındığı yanıtı verdi. Şaşkınlığını gizlemeyeyen Kocagöz, "Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Atatürk'ün fotoğrafı nasıl olmaz. Sonra da bunlar nasıl çıkıp Atatürkçüyüz diyor. Hemen Atatürk'ün fotoğrafını huzurevine astırıyorum. Kaldıracak olan olursa ben gereğini konuşurum" dedi.  İLK KEZ ASILDI Bunun üzerine Kocagöz'ün ekibi Atatürk fotoğrafını huzurevi sakinlerinin alkışları arasında astı. Huzurevi sakinleri, Atatürk ve Cumhuriyet'e sahip çıkan CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut kocagöz'e teşekkür etti. TIKLA İZLE
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Kepez Belediyesi Şefkat Huzurevi'nde Atatürk fotoğrafı göremeyen CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, tepkisini dile getirdi ve huzurevinin duvarlarına Atatürk portresi astı. TIKLA İZLE

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, ilçe genelinde çalmadık kapı bırakmıyor. Gönülleri alan Kocagöz son olarak Kütükçü Mahallesi Şelale Caddesi'nde hizmet veren Kepez Belediyesi Şefkat Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin hatırını soran, sohbet eden Kocagöz Kepez Belediyesi'nin sorumluluğundaki çok sayıda yaşlının kaldığı huzurevinin hiç bir yerinde Atatürk fotoğrafı olmadığını fark etti. 


HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN TEPKİ
'Neden Atatürk fotoğrafı yok?' sorusu soran Kocagöz'e huzurevi sakinleri belediyeye yetkililerine çok kez söylediklerini ancak konuya duyarsız kalındığı yanıtı verdi. Şaşkınlığını gizlemeyeyen Kocagöz, "Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Atatürk'ün fotoğrafı nasıl olmaz. Sonra da bunlar nasıl çıkıp Atatürkçüyüz diyor. Hemen Atatürk'ün fotoğrafını huzurevine astırıyorum. Kaldıracak olan olursa ben gereğini konuşurum" dedi. 


İLK KEZ ASILDI
Bunun üzerine Kocagöz'ün ekibi Atatürk fotoğrafını huzurevi sakinlerinin alkışları arasında astı. Huzurevi sakinleri, Atatürk ve Cumhuriyet'e sahip çıkan CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut kocagöz'e teşekkür etti.

TIKLA İZLE

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.