Hem eğlendiler, hem öğrendiler

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.10.2023 - 10:11, Güncelleme: 19.10.2023 - 10:11
 

Hem eğlendiler, hem öğrendiler

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi'nin düzenlediği Kukla Atölyesi'nde 7-12 yaş grubu arasındaki çocukların yaptığı kuklaların yer aldığı sergi, belediye hizmet binasında açıldı. Konuşan kukla Güneş, tüm çocukları ve ailelerini sergiye davet etti.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi'nin 7-12 yaş arası çocuklara düzenlediği Kukla Atölyesi'nde yapılan kuklalar, düzenlenen sergide vatandaşların beğenisine sunuldu. Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ile birim müdürleri, belediye personelleri ve Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler katıldı. HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER Serginin açılışında konuşan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, “Yaz kursları kapsamında 7-12 yaş grubu 64 çocuğumuza, 5 ayrı branşta kukla oynatma ve beraberinde kukla yapma etkinlikleri yapıldı. Bu kapsamda çocuklarımız çok keyifli vakit geçirirken beraberinde bilişsel zekâyı da güçlendiren bir çalışmaya imza attı. Çocuklarımız kukla atölyesinde beyinlerinin 3 farklı noktasını çalıştırma imkânı buldular" dedi. İSMİNİ ÇOCUKLAR KOYDU Bostan, açılışta yer alan konuşan kuklaya çocukların isim vermesini istedi. Çocuklar kuklanın isminin Güneş olmasını istedi. Bunun üzerine Tuğba Erke Bostan, “Güneş kuklamız bizlere güneş gibi doğdu. Yapacağımız kukla atölyelerimize hepinizi bekliyoruz" dedi. Açılıştan sonra minik öğrenciler sergiyi gezdi. Sergi, Ekim ayı sonuna kadar belediye hizmet binasında açık kalacak
Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi'nin düzenlediği Kukla Atölyesi'nde 7-12 yaş grubu arasındaki çocukların yaptığı kuklaların yer aldığı sergi, belediye hizmet binasında açıldı. Konuşan kukla Güneş, tüm çocukları ve ailelerini sergiye davet etti.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi'nin 7-12 yaş arası çocuklara düzenlediği Kukla Atölyesi'nde yapılan kuklalar, düzenlenen sergide vatandaşların beğenisine sunuldu. Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ile birim müdürleri, belediye personelleri ve Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler katıldı.

HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

Serginin açılışında konuşan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, “Yaz kursları kapsamında 7-12 yaş grubu 64 çocuğumuza, 5 ayrı branşta kukla oynatma ve beraberinde kukla yapma etkinlikleri yapıldı. Bu kapsamda çocuklarımız çok keyifli vakit geçirirken beraberinde bilişsel zekâyı da güçlendiren bir çalışmaya imza attı. Çocuklarımız kukla atölyesinde beyinlerinin 3 farklı noktasını çalıştırma imkânı buldular" dedi.

İSMİNİ ÇOCUKLAR KOYDU

Bostan, açılışta yer alan konuşan kuklaya çocukların isim vermesini istedi. Çocuklar kuklanın isminin Güneş olmasını istedi. Bunun üzerine Tuğba Erke Bostan, “Güneş kuklamız bizlere güneş gibi doğdu. Yapacağımız kukla atölyelerimize hepinizi bekliyoruz" dedi. Açılıştan sonra minik öğrenciler sergiyi gezdi. Sergi, Ekim ayı sonuna kadar belediye hizmet binasında açık kalacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.