Hem öğrendiler hem eğlendiler

EĞİTİM 14.11.2023 - 11:37, Güncelleme: 14.11.2023 - 11:37
 

Hem öğrendiler hem eğlendiler

Ara tatilde Antalya Bilim Merkezi’nin bilim kampına katılan öğrenciler, ilgi alanlarındaki atölyelerde kendilerini geliştirirken eğlendiler.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi’nin ilköğretim okullarının ara tatillerinde düzenlediği bilim kampları, çocukların hem öğrendikleri hem de eğlenerek sosyalleştikleri aktiviteler sağlıyor. Güne satranç dersi ile başlayan katılımcılar, spor dersinin ardından müze gezilerine katılıyor. Günde 2 seans ilgilendikleri alanlarda atölyelere giren çocuklar, bilgi ve becerilerini geliştiriyor. Robotik kodlama, steam, fen bilimleri, biyoloji, ahşap tasarım ve matematik atölyelerinde 5 günlük program dahilinde çalışmalar yapan çocuklar, keyifli saatler geçiriyor. Öğle yemeği ve atıştırmalık ikramı da yapılan kampta, okullarda olmayan eğitim gereçleri kullanılıyor.
Ara tatilde Antalya Bilim Merkezi’nin bilim kampına katılan öğrenciler, ilgi alanlarındaki atölyelerde kendilerini geliştirirken eğlendiler.
haberimizvar.net-  Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi’nin ilköğretim okullarının ara tatillerinde düzenlediği bilim kampları, çocukların hem öğrendikleri hem de eğlenerek sosyalleştikleri aktiviteler sağlıyor. Güne satranç dersi ile başlayan katılımcılar, spor dersinin ardından müze gezilerine katılıyor. Günde 2 seans ilgilendikleri alanlarda atölyelere giren çocuklar, bilgi ve becerilerini geliştiriyor. Robotik kodlama, steam, fen bilimleri, biyoloji, ahşap tasarım ve matematik atölyelerinde 5 günlük program dahilinde çalışmalar yapan çocuklar, keyifli saatler geçiriyor. Öğle yemeği ve atıştırmalık ikramı da yapılan kampta, okullarda olmayan eğitim gereçleri kullanılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.