Hepsini bir otele tıkıp yakabilirsin

GÜNDEM 19.03.2020 - 14:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Hepsini bir otele tıkıp yakabilirsin

Adnan Hoca’nın eski müritlerinden Pınar Fidan’ın stand-up şovu yapmaya çalışırken nefret suçu işlemesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Fidan’a tepki yağdı.

haberimizvar.net- Adnan Hoca diye bilinen Adnan Oktar’ın eski müritlerinden Pınar Fidan isimli şahsın Tuz Biber stand-up programında Aleviler ile ilgili “Hepsini bir otele tıkıp yakabilirsin” gibi sözler sarf etmesi sosyal medyada tepkiye neden oldu. Fidan’ın gösterisini müzisyen Tolga Sağ, Twitter hesabından, “Bu soytarıyı iyi tanıyın. Adı Pınar Fidan. Ağzından pislik dökülüyor, aşağılık esprilerini komik sanıyor” notuyla paylaştı.   ‘ÜNLÜ OLABİLİR, İNSAN OLAMAZ’ Fidan’a tepki gösteren isimlerden birisi de usta sanatçı Sabahat Akkiraz’dı. Akkiraz, Tolga Sağ’ın gönderisini paylaşarak, “İnsanların otele doldurulup yakılması, ibadethaneleri ile dalga geçmek, onlara yapılan saldırılar espri konusu değildir gerçekten. Pınar Fidan denen bu zavallı Alevilerle dalga geçip, acılarına gülünce belki ünlü olabilir ama insan olamaz” dedi. Sosyal medyadan söz konusu görüntülere tepki yağarken, nefret suçu işleyen Fidan, Instagram hesabını kapattı. Ancak hesabını kapatmadan önce bir açıklama yapan Fidan, kendisinin de Alevi olduğunu ve ironi yaptığını savundu. 
Adnan Hoca’nın eski müritlerinden Pınar Fidan’ın stand-up şovu yapmaya çalışırken nefret suçu işlemesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Fidan’a tepki yağdı.

haberimizvar.net- Adnan Hoca diye bilinen Adnan Oktar’ın eski müritlerinden Pınar Fidan isimli şahsın Tuz Biber stand-up programında Aleviler ile ilgili “Hepsini bir otele tıkıp yakabilirsin” gibi sözler sarf etmesi sosyal medyada tepkiye neden oldu. Fidan’ın gösterisini müzisyen Tolga Sağ, Twitter hesabından, “Bu soytarıyı iyi tanıyın. Adı Pınar Fidan. Ağzından pislik dökülüyor, aşağılık esprilerini komik sanıyor” notuyla paylaştı.

 

‘ÜNLÜ OLABİLİR, İNSAN OLAMAZ’

Fidan’a tepki gösteren isimlerden birisi de usta sanatçı Sabahat Akkiraz’dı. Akkiraz, Tolga Sağ’ın gönderisini paylaşarak, “İnsanların otele doldurulup yakılması, ibadethaneleri ile dalga geçmek, onlara yapılan saldırılar espri konusu değildir gerçekten. Pınar Fidan denen bu zavallı Alevilerle dalga geçip, acılarına gülünce belki ünlü olabilir ama insan olamaz” dedi. Sosyal medyadan söz konusu görüntülere tepki yağarken, nefret suçu işleyen Fidan, Instagram hesabını kapattı. Ancak hesabını kapatmadan önce bir açıklama yapan Fidan, kendisinin de Alevi olduğunu ve ironi yaptığını savundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.