"Her aday bizim adayımızdır"

KULİS 24.01.2024 - 17:46, Güncelleme: 24.01.2024 - 17:48
 

"Her aday bizim adayımızdır"

Muratpaşa Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Uysal, kamuoyunda CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’ın adaylığını çektirme çabaları içinde olduğu iddialara karşı sosyal medya hesabından zorunlu açıklama yaptı.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Örgütü Cuma günü gerçekleşecek MYK ve PM toplantılarına odaklanmışken, kent siyaseti hareketli saatler yaşıyor.  Muratpaşa Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Uysal’ın CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Cem Kotan’a karşı çalışma içinde olduğu ve adaylıktan çektirme adına Ankara’da lobi çalışmaları yaptığı iddiaları son günlerde siyasette kulaktan kulağa dolaşıyordu.  İDDİALARA YANIT VERDİ Çalışma arkadaşlarına böyle bir durumun söz konusu olmadığını, algı yönetimi yapıldığını belirten Başkan Uysal, dedikodulara karşı zorunlu açıklama yapmak zorunda kaldı. Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili şu ifadelere yer vererek, son noktayı koydu:   “Son günlerde tartışılan konulara ilişkin bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur; Partimizin tüzüğüne uygun olarak Parti yetkili organlarının belirlediği her aday bizim adayımızdır. Her kademesinde görev aldığım partimizin tüzüğüne aykırı bir tutum sergilememiz söz konusu olamaz. İlgili kamuoyuna duyurulur.”  
Muratpaşa Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Uysal, kamuoyunda CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’ın adaylığını çektirme çabaları içinde olduğu iddialara karşı sosyal medya hesabından zorunlu açıklama yaptı.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Örgütü Cuma günü gerçekleşecek MYK ve PM toplantılarına odaklanmışken, kent siyaseti hareketli saatler yaşıyor. 

Muratpaşa Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Uysal’ın CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Cem Kotan’a karşı çalışma içinde olduğu ve adaylıktan çektirme adına Ankara’da lobi çalışmaları yaptığı iddiaları son günlerde siyasette kulaktan kulağa dolaşıyordu. 

İDDİALARA YANIT VERDİ
Çalışma arkadaşlarına böyle bir durumun söz konusu olmadığını, algı yönetimi yapıldığını belirten Başkan Uysal, dedikodulara karşı zorunlu açıklama yapmak zorunda kaldı. Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili şu ifadelere yer vererek, son noktayı koydu:

 

“Son günlerde tartışılan konulara ilişkin bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur; Partimizin tüzüğüne uygun olarak Parti yetkili organlarının belirlediği her aday bizim adayımızdır. Her kademesinde görev aldığım partimizin tüzüğüne aykırı bir tutum sergilememiz söz konusu olamaz. İlgili kamuoyuna duyurulur.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.