Her yer kapalı, biz açığız

YEREL 28.04.2021 - 14:34, Güncelleme: 28.04.2021 - 14:34
 

Her yer kapalı, biz açığız

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yarın saat 19.00 itibariyle başlayacak tam kapanma süreci öncesi belediyenin aşevi ve gıda deposunda incelemelerde bulundu. Başkan Uysal, sürece ilişkin tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Her yer kapalı olabilir ama belediye açık olacak" dedi.

haberimizvar.net-Başkan Uysal, Covid-19 tedbirleri kapsamında 29 Nisan Perşembe saat 19.00'da başlayıp 17 Mayıs saat 05.00'e kadar devam edecek tam kapanma öncesi belediyenin aşevi ve gıda depolarında incelemelerde bulundu. Sabah servisi öncesi aşevini ziyaret eden Başkan Uysal, yetkililerle 17 günlük planlamayı son kez değerlendirdi. Süreçte yaşanabilecek olağanüstü durumlara karşı istisnasız herkesin hazırlıklı olmasını isteyen Başkan Uysal, gıda deposunda da incelemelerde bulunurken Ramazan ayında ihtiyacı olan ailelere ulaştırılan gıda paketlerini de kontrol etti. Başkan Uysal, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, bir şehrin medeniyet düzeyini o şehrin en yoksul, en zor durumda olan kesimlerinin yaşamının toparlanmasıyla belirlendiğini söyledi. Bir yılı aşkın süredir devam eden pandemide toplumun bütün kesimlerinin zorluk çektiğini ama temel gıdaya dahi ulaşmakta sorun yaşayan insanlar olduğuna dikkati çeken Başkan Uysal, “Onlarla dayanışma içinde olmamız lazım" dedi. HAZIRIZ Muratpaşa Belediyesi aşevinin, bu anlamda, tüm yıl faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Uysal, “Ama bu dönemde aşevimizin faaliyetleri çok daha önemli. Hem ekonomik açıdan gıdaya ulaşamayanlar hem fiziksel hem yaş hem de farklı nedenlerle gıdaya ulaşamayan insanlarımızın yanında olacağız. Bütün ekibimizle hazırız. Her yer kapalı olabilir ama belediye açık olacak" diye konuştu. KOMŞULARIMIZIN YANINDAYIZ Tam kapanma öncesi yapılan çalışmalarla, aşevi kapasitesinin ihtiyaç olduğu anda 4-5 katına çıkabilecek noktaya getirdiklerini anlatan Başkan Uysal, “Hem bütçe hem de kapasite hazırlığımız var. Gıda paketleri noktasında komşularımızın bağışları devam ediyor. Bağışlara ihtiyacımız var ama belediye bütçesinden takviye ederek ihtiyacı olan komşularımıza ulaşmak için hazırız" şeklinde konuştu. Bununla birlikte evde bakım hizmetlerinin süreçte aksamadan devam edeceğini belirten Başkan Uysal, “Süreçte komşularımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yarın saat 19.00 itibariyle başlayacak tam kapanma süreci öncesi belediyenin aşevi ve gıda deposunda incelemelerde bulundu. Başkan Uysal, sürece ilişkin tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Her yer kapalı olabilir ama belediye açık olacak" dedi.

haberimizvar.net-Başkan Uysal, Covid-19 tedbirleri kapsamında 29 Nisan Perşembe saat 19.00'da başlayıp 17 Mayıs saat 05.00'e kadar devam edecek tam kapanma öncesi belediyenin aşevi ve gıda depolarında incelemelerde bulundu. Sabah servisi öncesi aşevini ziyaret eden Başkan Uysal, yetkililerle 17 günlük planlamayı son kez değerlendirdi. Süreçte yaşanabilecek olağanüstü durumlara karşı istisnasız herkesin hazırlıklı olmasını isteyen Başkan Uysal, gıda deposunda da incelemelerde bulunurken Ramazan ayında ihtiyacı olan ailelere ulaştırılan gıda paketlerini de kontrol etti.

Başkan Uysal, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, bir şehrin medeniyet düzeyini o şehrin en yoksul, en zor durumda olan kesimlerinin yaşamının toparlanmasıyla belirlendiğini söyledi. Bir yılı aşkın süredir devam eden pandemide toplumun bütün kesimlerinin zorluk çektiğini ama temel gıdaya dahi ulaşmakta sorun yaşayan insanlar olduğuna dikkati çeken Başkan Uysal, “Onlarla dayanışma içinde olmamız lazım" dedi.

HAZIRIZ

Muratpaşa Belediyesi aşevinin, bu anlamda, tüm yıl faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Uysal, “Ama bu dönemde aşevimizin faaliyetleri çok daha önemli. Hem ekonomik açıdan gıdaya ulaşamayanlar hem fiziksel hem yaş hem de farklı nedenlerle gıdaya ulaşamayan insanlarımızın yanında olacağız. Bütün ekibimizle hazırız. Her yer kapalı olabilir ama belediye açık olacak" diye konuştu.

KOMŞULARIMIZIN YANINDAYIZ

Tam kapanma öncesi yapılan çalışmalarla, aşevi kapasitesinin ihtiyaç olduğu anda 4-5 katına çıkabilecek noktaya getirdiklerini anlatan Başkan Uysal, “Hem bütçe hem de kapasite hazırlığımız var. Gıda paketleri noktasında komşularımızın bağışları devam ediyor. Bağışlara ihtiyacımız var ama belediye bütçesinden takviye ederek ihtiyacı olan komşularımıza ulaşmak için hazırız" şeklinde konuştu. Bununla birlikte evde bakım hizmetlerinin süreçte aksamadan devam edeceğini belirten Başkan Uysal, “Süreçte komşularımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.