Herkes görevini layıkıyla yapsın

SİYASET 24.12.2020 - 19:09, Güncelleme: 27.12.2020 - 11:17
 

Herkes görevini layıkıyla yapsın

Antalya’da Başkan Böcek’in sağlığına kavuşup göreve geldikten sonra yaşanan süreci değerlendiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gazetemiz genel koordinatörü Ebru Küçükaydın’a çok özel açıklamalarda bulundu.

 Haberimizvar.net CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hastalık süreci,  genel sekreter yardımcısı Hüseyin Karakuş’un görevden alınması ve ardından Böcek’in açıklamalarıyla ilgili ilk kez konuştu. HİÇ KİMSEYE AÇIKLAMA YAPMADIM Gazeteci Ebru Küçükaydın’a konuşan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: “Öncelikli olarak şunu belirtmek isterim. Antalya ile ilgili hiç bir gazeteciye açıklama yapmadım, sadece size açıklama yapacağım ve bundan sonrada bir açıklamam olmayacak. Muhittin beyin hastalığı sürecinde gerek doktorlardan gerekse yakın çevresinden sağlığıyla ilgili gelişmeleri şahsen takip ettim. Muhittin beyin vekalet bıraktığı Başkanvekiline hizmetin devamlılığı açısından destek olduk. Muhittin bey sağlığına kavuşup görevinin başına geldiğinde kaldığı yerden devamı için partimiz adına gerekeni yaptık. Ben her zaman söylüyorum belediye başkanı belediye başkanlığını, il başkanı il başkanlığını, bürokrat bürokratlığını yapacak.  DAYANIŞMA ŞART Kimse kimseyi öteleştirmeden herkes görevi i layıkıyla yerine getirecek. Seçilmişler seçmenlerinin sorumluluğunu taşıyarak ama herkesi de kucaklayarak görevini yerine getirecek. İl başkanı partimizin politikalarını genel siyasetten yerele indirgeyerek Antalya’da dillendirecek. Büyükşehir belediye başkanı ise halkı kucaklayarak hizmet yarışına girecek. İl başkanı Büyükşehir’in işine karışmayacak ama Büyükşehir’de il başkanına karışmayacak. Birbirlerine görev sorumlulukları dahilinde destek verecekler. Parti çatışmalar hiç bir işe yaramaz. Parti ahlakımız, halkımıza karşı sorumluluğumuz bunu gerektirir. Bu nedenle tekrar altını çiziyorum il yöneticileri, belediye başkanları, bürokratlar görevini bu sorumlulukları taşıyarak layıkıyla yapmalı. Antalya’da suni gündem oluşturmanın gereği yok,  rantla, yalanla mücadele ediyoruz. CHP’nin, CHP’lilerin çok önemli sorumlulukları var. Antalya bizim için değerli, herkese sizin aracılığınızla selamlarımı iletiyorum”
Antalya’da Başkan Böcek’in sağlığına kavuşup göreve geldikten sonra yaşanan süreci değerlendiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gazetemiz genel koordinatörü Ebru Küçükaydın’a çok özel açıklamalarda bulundu.

 Haberimizvar.net

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hastalık süreci,  genel sekreter yardımcısı Hüseyin Karakuş’un görevden alınması ve ardından Böcek’in açıklamalarıyla ilgili ilk kez konuştu.

HİÇ KİMSEYE AÇIKLAMA YAPMADIM

Gazeteci Ebru Küçükaydın’a konuşan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: “Öncelikli olarak şunu belirtmek isterim. Antalya ile ilgili hiç bir gazeteciye açıklama yapmadım, sadece size açıklama yapacağım ve bundan sonrada bir açıklamam olmayacak. Muhittin beyin hastalığı sürecinde gerek doktorlardan gerekse yakın çevresinden sağlığıyla ilgili gelişmeleri şahsen takip ettim. Muhittin beyin vekalet bıraktığı Başkanvekiline hizmetin devamlılığı açısından destek olduk. Muhittin bey sağlığına kavuşup görevinin başına geldiğinde kaldığı yerden devamı için partimiz adına gerekeni yaptık. Ben her zaman söylüyorum belediye başkanı belediye başkanlığını, il başkanı il başkanlığını, bürokrat bürokratlığını yapacak. 

DAYANIŞMA ŞART

Kimse kimseyi öteleştirmeden herkes görevi i layıkıyla yerine getirecek. Seçilmişler seçmenlerinin sorumluluğunu taşıyarak ama herkesi de kucaklayarak görevini yerine getirecek. İl başkanı partimizin politikalarını genel siyasetten yerele indirgeyerek Antalya’da dillendirecek. Büyükşehir belediye başkanı ise halkı kucaklayarak hizmet yarışına girecek. İl başkanı Büyükşehir’in işine karışmayacak ama Büyükşehir’de il başkanına karışmayacak. Birbirlerine görev sorumlulukları dahilinde destek verecekler. Parti çatışmalar hiç bir işe yaramaz. Parti ahlakımız, halkımıza karşı sorumluluğumuz bunu gerektirir. Bu nedenle tekrar altını çiziyorum il yöneticileri, belediye başkanları, bürokratlar görevini bu sorumlulukları taşıyarak layıkıyla yapmalı. Antalya’da suni gündem oluşturmanın gereği yok,  rantla, yalanla mücadele ediyoruz. CHP’nin, CHP’lilerin çok önemli sorumlulukları var. Antalya bizim için değerli, herkese sizin aracılığınızla selamlarımı iletiyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.