'Herkesin başkanı olmaktan vazgeçmeyeceğim'

SİYASET 01.04.2024 - 00:40, Güncelleme: 01.04.2024 - 00:47
 

'Herkesin başkanı olmaktan vazgeçmeyeceğim'

Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanlığı önünde ilk açıklamasını yaptı. Böcek, "Bize destek olan, oy veren başta yol arkadaşlarım olmak üzere AK Partililer, milliyetçiler dahil bütün vatandaşlarımızın desteğiyle bizi bu göreve getiren herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin belediye başkanı olmaktan biran olsun vazgeçmeyeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- CHP’nin ülke genelinde olduğu gibi Antalya’da da başarılı sonuçlar almasının ardından büyük bir coşku yaşandı. Birçok partili CHP Antalya İl Başkanlığı önüne kurulan dev ekrandan seçim sonuçlarını takip etti. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre CHP’den yeniden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Muhittin Böcek, partisinin il başkanlığı önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Platform üzerinden Böcek, vatandaşları selamladı. Böcek, 14 ilçe belediye başkanı arkadaşlarıyla herkesin belediye başkanı olarak Antalya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini bildirdi. "REKOR KIRDIK" Hep birlikte herkesin başkanı olarak bütün Antalya’nın hizmetinde olacağının altını çizen Böcek, "Çünkü burası Antalya. Tüm bayramlarda birlikteydik. Bize destek olan oy veren başta yol arkadaşlarım olmak üzere AK Partililer, milliyetçiler dahil bütün vatandaşlarımızın desteğiyle bizi bu göreve getiren herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin belediye başkanı olmaktan biran olsun vazgeçmeyeceğiz. Çalmadan çırpmadan Gazipaşa’dan Kaş’a, 913 mahallede ayrım yapmadan hizmet ettik. Dağlara taşlara yol yaptık, Türkiye’nin en ucuz su ve ekmeğini derken bütün vatandaşlarımızın derdine derman olmaya çalıştık. 4 dönem Konyaaltı Belediye Başkanlığının ardından ikinci dönem üst üste büyükşehir belediye başkanlığı rekoru kırdıran sizlere çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Bundan sora 14 ilçe belediye başkanı arkadaşımla azimle gururla beş yıl daha bütün vatandaşlarımızın derdine derman olacağız. İşimiz gücümüz Antalya. Aldığımız oylar bizi şımartmadı. Her gelen oy bizi insanlara bağlamıştır. Ramazan ayı Antalya ve tüm ülkemize sağlık mutluluk barış ve başarı getirsin” dedi.
Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanlığı önünde ilk açıklamasını yaptı. Böcek, "Bize destek olan, oy veren başta yol arkadaşlarım olmak üzere AK Partililer, milliyetçiler dahil bütün vatandaşlarımızın desteğiyle bizi bu göreve getiren herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin belediye başkanı olmaktan biran olsun vazgeçmeyeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- CHP’nin ülke genelinde olduğu gibi Antalya’da da başarılı sonuçlar almasının ardından büyük bir coşku yaşandı. Birçok partili CHP Antalya İl Başkanlığı önüne kurulan dev ekrandan seçim sonuçlarını takip etti. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre CHP’den yeniden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Muhittin Böcek, partisinin il başkanlığı önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Platform üzerinden Böcek, vatandaşları selamladı. Böcek, 14 ilçe belediye başkanı arkadaşlarıyla herkesin belediye başkanı olarak Antalya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini bildirdi.


"REKOR KIRDIK"
Hep birlikte herkesin başkanı olarak bütün Antalya’nın hizmetinde olacağının altını çizen Böcek, "Çünkü burası Antalya. Tüm bayramlarda birlikteydik. Bize destek olan oy veren başta yol arkadaşlarım olmak üzere AK Partililer, milliyetçiler dahil bütün vatandaşlarımızın desteğiyle bizi bu göreve getiren herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin belediye başkanı olmaktan biran olsun vazgeçmeyeceğiz. Çalmadan çırpmadan Gazipaşa’dan Kaş’a, 913 mahallede ayrım yapmadan hizmet ettik. Dağlara taşlara yol yaptık, Türkiye’nin en ucuz su ve ekmeğini derken bütün vatandaşlarımızın derdine derman olmaya çalıştık. 4 dönem Konyaaltı Belediye Başkanlığının ardından ikinci dönem üst üste büyükşehir belediye başkanlığı rekoru kırdıran sizlere çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Bundan sora 14 ilçe belediye başkanı arkadaşımla azimle gururla beş yıl daha bütün vatandaşlarımızın derdine derman olacağız. İşimiz gücümüz Antalya. Aldığımız oylar bizi şımartmadı. Her gelen oy bizi insanlara bağlamıştır. Ramazan ayı Antalya ve tüm ülkemize sağlık mutluluk barış ve başarı getirsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.