'Herkesin Başkanı olmaya devam edeceğim'

YEREL 09.03.2024 - 17:12, Güncelleme: 09.03.2024 - 17:50
 

'Herkesin Başkanı olmaya devam edeceğim'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kapalı Yol esnafını ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Herkesin Başkanı olmaya devam edeceğim" dedi. Böcek, Kaleiçi'nde hayata geçirilecek projelerle bölgeyi daha da canlandıracağını söyledi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Kapalı Yol esnafını ziyaret etti. Her yaştan Antalyalının yoğun ilgi gösterdiği Başkan Böcek, vatandaşlarla sohbet etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Böcek, Balbey kentsel Yenileme Projesi ve Kaleiçi’nde hayata geçirilecek projelerin bölgeyi daha da canlandıracağını belirtti.  Kazım Özalp Caddesi esnafını ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, dükkanları tek tek gezerek esnafla sohbet etti. Esnaf dostu belediye başkanı olarak 5 yıllık görev süresi boyunca her zaman esnafın yanında olduğunu söyleyen Başkan Böcek, yeni dönemde de esnaf ile ortak akılla hareket ederek, güzel işlere imza atacaklarını söyledi.  ESNAFLA BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ Kapalı Yol’da vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Böcek, bol bol fotoğraf çektirdi. Kapalı Yol’un kent merkezinin en önemli yerlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Muhittin Böcek, yeni dönemde hayata geçirilecek Kaleiçi Yat Limanı Projesi ve Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile bölgenin cazibesinin artacağını söyledi. Esnaf odaları ile birlikte hareket ederek esnaftan gelen her türlü talebe ve isteğe ortak akılla çözüm bulmaya ve cevap vermeye gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Böcek, Herkesin Başkanı olarak yeni dönemde de esnaf dostu olmaya devam edeceğini belirtti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kapalı Yol esnafını ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Herkesin Başkanı olmaya devam edeceğim" dedi. Böcek, Kaleiçi'nde hayata geçirilecek projelerle bölgeyi daha da canlandıracağını söyledi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Kapalı Yol esnafını ziyaret etti. Her yaştan Antalyalının yoğun ilgi gösterdiği Başkan Böcek, vatandaşlarla sohbet etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Böcek, Balbey kentsel Yenileme Projesi ve Kaleiçi’nde hayata geçirilecek projelerin bölgeyi daha da canlandıracağını belirtti. 

Kazım Özalp Caddesi esnafını ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, dükkanları tek tek gezerek esnafla sohbet etti. Esnaf dostu belediye başkanı olarak 5 yıllık görev süresi boyunca her zaman esnafın yanında olduğunu söyleyen Başkan Böcek, yeni dönemde de esnaf ile ortak akılla hareket ederek, güzel işlere imza atacaklarını söyledi. 


ESNAFLA BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Kapalı Yol’da vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Böcek, bol bol fotoğraf çektirdi. Kapalı Yol’un kent merkezinin en önemli yerlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Muhittin Böcek, yeni dönemde hayata geçirilecek Kaleiçi Yat Limanı Projesi ve Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile bölgenin cazibesinin artacağını söyledi. Esnaf odaları ile birlikte hareket ederek esnaftan gelen her türlü talebe ve isteğe ortak akılla çözüm bulmaya ve cevap vermeye gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Böcek, Herkesin Başkanı olarak yeni dönemde de esnaf dostu olmaya devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.