Hesabınız kısıtlayacak

YAŞAM 20.04.2021 - 14:09, Güncelleme: 20.04.2021 - 14:09
 

Hesabınız kısıtlayacak

Kullanıcı verilerini Facebook'la paylaşacağını açıklamasının ardından büyük tepki toplayan WhatsApp, 15 Mayıs'a kadar sözleşmeyi kabul etmeyen kullanıcıların hesaplarını kısıtlayacağını açıkladı.

haberimizvar.net- WhatsApp, kullanıcıların uygulamayı kullanmaya devam edebilmeleri için 15 Mayıs’a kadar yeni politikaları kabul etmesi gerektiklerini hatırlatan bir mesaj yayımladı. WhatsApp 2021'in başında kullanıcı sözleşmesinde yaptığı değişiklikle büyük tepki toplamış,verileri Facebook'la paylacaşağını açıklaması  kullanıcılarının başka uygulamalara yönelmesine sebep olmuştu. Daha sonra şirket 8 Şubat olarak belirlediği yeni sözleşmeye geçiş tarihini 15 Mayıs olarak güncellemiş ve zaman kazanmaya çalışmıştı. WhatsApp tarafından son yayımlanan mesajda ise “Değişikliklere aşina olmanız amacıyla yeni kuralların benimsenmesi için verdiğimiz süreyi 15 Mayıs’a uzatmıştık. Verilen zamana kadar yeni politikaların kabul edilmemesi halinde WhatsApp hesabınız silinmeyecektir. Ancak değişiklikler kabul edilene kadar hesabınızın işlevselliği sınırlandırılacaktır. Kısa bir süre için bildirimleri ve aramaları alabileceksiniz. Fakat uygulamada mesaj okuyup gönderemeyeceksiniz.” ifadelerine yer verildi. WhatsApp, son yayımladığı bu mesajla kullanıcıların uygulamayı kullanmak için yeni kuralları kabul etmek zorunda olduğunu da belirtmiş oluyor. WhatsApp kullanıcıları, eğer yeni sözleşmeyi kabul etmeyeceklerse eski mesaj ve hesap raporlarını 15 Mayıs’a kadar yedeklemek zorunda.
Kullanıcı verilerini Facebook'la paylaşacağını açıklamasının ardından büyük tepki toplayan WhatsApp, 15 Mayıs'a kadar sözleşmeyi kabul etmeyen kullanıcıların hesaplarını kısıtlayacağını açıkladı.

haberimizvar.net- WhatsApp, kullanıcıların uygulamayı kullanmaya devam edebilmeleri için 15 Mayıs’a kadar yeni politikaları kabul etmesi gerektiklerini hatırlatan bir mesaj yayımladı.

WhatsApp 2021'in başında kullanıcı sözleşmesinde yaptığı değişiklikle büyük tepki toplamış,verileri Facebook'la paylacaşağını açıklaması  kullanıcılarının başka uygulamalara yönelmesine sebep olmuştu. Daha sonra şirket 8 Şubat olarak belirlediği yeni sözleşmeye geçiş tarihini 15 Mayıs olarak güncellemiş ve zaman kazanmaya çalışmıştı.

WhatsApp tarafından son yayımlanan mesajda ise “Değişikliklere aşina olmanız amacıyla yeni kuralların benimsenmesi için verdiğimiz süreyi 15 Mayıs’a uzatmıştık. Verilen zamana kadar yeni politikaların kabul edilmemesi halinde WhatsApp hesabınız silinmeyecektir. Ancak değişiklikler kabul edilene kadar hesabınızın işlevselliği sınırlandırılacaktır. Kısa bir süre için bildirimleri ve aramaları alabileceksiniz. Fakat uygulamada mesaj okuyup gönderemeyeceksiniz.” ifadelerine yer verildi.

WhatsApp, son yayımladığı bu mesajla kullanıcıların uygulamayı kullanmak için yeni kuralları kabul etmek zorunda olduğunu da belirtmiş oluyor.

WhatsApp kullanıcıları, eğer yeni sözleşmeyi kabul etmeyeceklerse eski mesaj ve hesap raporlarını 15 Mayıs’a kadar yedeklemek zorunda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.