Hiç komik değil

SİYASET 27.07.2021 - 19:41, Güncelleme: 27.07.2021 - 19:41
 

Hiç komik değil

Trabzon’da yaptığı basın toplantısında gazetecilere sırtını dönen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Yandaş basın, candaş basın, fondaş basının ambargosunu kırmak için basın toplantılarına sırtımı dönerek çıkmayı düşünüyorum” dedi.

HABERİMİZVAR – Trabzon’da basın toplantısı gerçekleştiren İnce, “Yandaş basın, candaş basın, fondaş basının bize yönelik ambargosunu kırmak için bundan böyle basın toplantılarına sırtımı dönerek çıkmayı düşünüyorum” diyerek gazetecilere sırtını döndü. Kendisine ambargo uygulandığını ileri süren İnce,  “Hükümet medyasından da yer bulamıyorum. Ben bundan sonra basın toplantılarını sırtımı dönerek yapacağım. İktidar Basın İlan Kurumu’nu kullanıyor. Yanlı, yandaş basın olarak ayrıldı. Bizim iktidarımızsa bu şeklide olmayacak” diye konuştu.   KONUŞMAZSAK ÇAY FIRLATIRLAR   ​İnce yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Trabzon, Rize, Çayeli, Ardeşen ve özellikle Arhavi’de büyük bir felaket yaşandı. Bu doğal afetleri tartışmalı, konuşmalıyız. Japonya’da deprem oluyor kimse ölmüyor biz de ise tersi olur. Bunları konuşmalıyız. Eğer bunu konuşmazsak kafamıza çay fırlatırlar. Çay memleketinde insanlara çay fırlatıldı. Suyu olmayan yerde insanlara çay atılmasını ibretle hayretle izledik”.   MÜLTECİLERİ HEMEN GÖNDERECEĞİZ   Son günlerde Türkiye gündemine oturan mülteci sorunu ile ilgili konuşan İnce, “Bir ülke düşünün ki binlerce insan bayramda sınırdan geçiyor, bayramdan sonra geri dönüyor. Hani can güvenliğin yoktu. Biz Memleket Partisi olarak iktidara geldiğimizde Esat ile görüşeceğiz, karşılıklı büyükelçi atayacağız. Nasıl bayramda gidiyorsa normalde de gidebilir. Türkiye Cumhuriyeti olarak güçlü bir ülkeyiz. Komşumuzun başına bir iş gelirse insanlara sahip çıkarız. Türkiye’yi kalkındırmanın yolu hükümeti göndermek. Türkiye yönetilmiyor. İnşallah ilk seçimde hükümeti gönderdiğimiz gibi mültecileri de göndereceğiz” dedi.   TÜRKİYE GÖÇMEN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİLDİR   Göçmenler konusunun Türkiye’nin ciddi bir konusu olduğunu dile getiren Muharrem İnce, “Sokaktaki 10 kişiden biri sığınmacı. Ülke kevgire dönmüş. Bir ülkenin sınırı namusudur. Türkiye bir çöplük değildir, tampon bölgede değildir. Erdoğan yıllardır 4 parmağını gösteriyordu, şimdi göstermiyor. Neden Sisi ile anlaştı? Öyleyse Esat ile de anlaşmalıdır” ifadelerini kullandı. 
Trabzon’da yaptığı basın toplantısında gazetecilere sırtını dönen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Yandaş basın, candaş basın, fondaş basının ambargosunu kırmak için basın toplantılarına sırtımı dönerek çıkmayı düşünüyorum” dedi.

HABERİMİZVAR – Trabzon’da basın toplantısı gerçekleştiren İnce, “Yandaş basın, candaş basın, fondaş basının bize yönelik ambargosunu kırmak için bundan böyle basın toplantılarına sırtımı dönerek çıkmayı düşünüyorum” diyerek gazetecilere sırtını döndü. Kendisine ambargo uygulandığını ileri süren İnce,  “Hükümet medyasından da yer bulamıyorum. Ben bundan sonra basın toplantılarını sırtımı dönerek yapacağım. İktidar Basın İlan Kurumu’nu kullanıyor. Yanlı, yandaş basın olarak ayrıldı. Bizim iktidarımızsa bu şeklide olmayacak” diye konuştu.

 

KONUŞMAZSAK ÇAY FIRLATIRLAR

 

​İnce yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Trabzon, Rize, Çayeli, Ardeşen ve özellikle Arhavi’de büyük bir felaket yaşandı. Bu doğal afetleri tartışmalı, konuşmalıyız. Japonya’da deprem oluyor kimse ölmüyor biz de ise tersi olur. Bunları konuşmalıyız. Eğer bunu konuşmazsak kafamıza çay fırlatırlar. Çay memleketinde insanlara çay fırlatıldı. Suyu olmayan yerde insanlara çay atılmasını ibretle hayretle izledik”.

 

MÜLTECİLERİ HEMEN GÖNDERECEĞİZ

 

Son günlerde Türkiye gündemine oturan mülteci sorunu ile ilgili konuşan İnce, “Bir ülke düşünün ki binlerce insan bayramda sınırdan geçiyor, bayramdan sonra geri dönüyor. Hani can güvenliğin yoktu. Biz Memleket Partisi olarak iktidara geldiğimizde Esat ile görüşeceğiz, karşılıklı büyükelçi atayacağız. Nasıl bayramda gidiyorsa normalde de gidebilir. Türkiye Cumhuriyeti olarak güçlü bir ülkeyiz. Komşumuzun başına bir iş gelirse insanlara sahip çıkarız. Türkiye’yi kalkındırmanın yolu hükümeti göndermek. Türkiye yönetilmiyor. İnşallah ilk seçimde hükümeti gönderdiğimiz gibi mültecileri de göndereceğiz” dedi.

 

TÜRKİYE GÖÇMEN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİLDİR

 

Göçmenler konusunun Türkiye’nin ciddi bir konusu olduğunu dile getiren Muharrem İnce, “Sokaktaki 10 kişiden biri sığınmacı. Ülke kevgire dönmüş. Bir ülkenin sınırı namusudur. Türkiye bir çöplük değildir, tampon bölgede değildir. Erdoğan yıllardır 4 parmağını gösteriyordu, şimdi göstermiyor. Neden Sisi ile anlaştı? Öyleyse Esat ile de anlaşmalıdır” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.