Hiç kullanmasanız bile 2 katı gelebilir

GÜNDEM 15.04.2020 - 13:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Hiç kullanmasanız bile 2 katı gelebilir

Gazeteci Cem Seymen, geçen aylara göre yarı yarıya elektrik ve doğalgaz kullanmasına rağmen faturaların 2 kat daha fazla geldiğini söyledi. Onlarca vatandaş Seymen'in tweetinin altına aynı sorundan muzdarip olduklarını yazdı.

haberimizvar.net-2 Nisan Perşembe günü gelen korona virüs düzenlemesi ile birlikte, salgının yayılmasını önlemek için şehir içi dağıtım şirketi personelinin aylık düzenli fatura okumasının yerine, son 2 yıllık ortalama tüketim değerlerinin alınmasına karar verilmişti. AYLIK KULLANIM YERİNE SON 2 YIL KISTAS ALINCA SÜRPRİZ FATURALAR GELDİ Karar kafalarda soru işareti bırakırken, vatandaşlar bu ay sürpriz faturalarla karşılaştı. Gazeteci Cem Seymen, geçen aylara oranla yarı yarıya elektrik ve doğalgaz kullanımı yapmasına rağmen 2 kat fazla fatura geldiğini söyledi.  Seymen, şu paylaşımda bulundu: "Elektrik ve doğalgaz faturaları geçen aylara göre yarı yarıya daha az kullanmama rağmen bu ay iki kat yüksek geldi. Sizlerde durum nasıl?" VATANDAŞLARA DA ŞOK FATURA Cem Seymen'in gönderisinin altında aynı sorundan muzdarip olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları, yeni sistemin ardından fahiş faturalarla karşılaştıklarını savundu. Yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:   Kaynak Yeniçağ: Doğalgaz ve elektrik faturalarında şok! Hiç kullanmasanız bile 2 katı gelebilir
Gazeteci Cem Seymen, geçen aylara göre yarı yarıya elektrik ve doğalgaz kullanmasına rağmen faturaların 2 kat daha fazla geldiğini söyledi. Onlarca vatandaş Seymen'in tweetinin altına aynı sorundan muzdarip olduklarını yazdı.

haberimizvar.net-2 Nisan Perşembe günü gelen korona virüs düzenlemesi ile birlikte, salgının yayılmasını önlemek için şehir içi dağıtım şirketi personelinin aylık düzenli fatura okumasının yerine, son 2 yıllık ortalama tüketim değerlerinin alınmasına karar verilmişti.

AYLIK KULLANIM YERİNE SON 2 YIL KISTAS ALINCA SÜRPRİZ FATURALAR GELDİ

Karar kafalarda soru işareti bırakırken, vatandaşlar bu ay sürpriz faturalarla karşılaştı.

Gazeteci Cem Seymen, geçen aylara oranla yarı yarıya elektrik ve doğalgaz kullanımı yapmasına rağmen 2 kat fazla fatura geldiğini söyledi.

 Seymen, şu paylaşımda bulundu:

"Elektrik ve doğalgaz faturaları geçen aylara göre yarı yarıya daha az kullanmama rağmen bu ay iki kat yüksek geldi. Sizlerde durum nasıl?"

1-129.png

VATANDAŞLARA DA ŞOK FATURA

Cem Seymen'in gönderisinin altında aynı sorundan muzdarip olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları, yeni sistemin ardından fahiş faturalarla karşılaştıklarını savundu.

Yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:

 

2-115.png3-075.png4-052.png5-029.png

Kaynak Yeniçağ: Doğalgaz ve elektrik faturalarında şok! Hiç kullanmasanız bile 2 katı gelebilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.