Hıdırellez'de ‘iktidar’ dilediler

YEREL 06.05.2023 - 13:57, Güncelleme: 06.05.2023 - 13:57
 

Hıdırellez'de ‘iktidar’ dilediler

Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı İlçe Kadın Kolları ile Deva Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı ve DEVA'lı kadınlar, Hıdırellez'de denize zeytin ve gül dalları bırakarak "iktidar" dileğinde bulundular.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Yaşam Gökmen, İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Tokmak ile DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, İlçe Sekreteri Jale Ertören, Kadın Çalışma Başkanı Melahat Ayyıldız ile CHP'li kadınlar sabah saat 06.00'da Konyaaltı sahilinde buluştular. Şiddetli yağmur altında deniz kıyısına inen kadınlar, denize zeytin ağacı dalları, gül dalları ve içerisinde gerçekleşmesini umut ettikleri dileklerinin yazılı olduğu kağıtları bıraktılar. CHP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Yaşam Gökmen, 14 Mayıs'tan itibaren ülkemize barış, hak, hukuk ve adalet gelmesini, halkımızın refah içerisinde yaşamasını, toplumun ayrıştırılmasına son verilmesini, 13'üncü Cumhurbaşkanlığına Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesini dilediklerini söyledi. DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik de, Millet İttifakı ortakları olarak birlik ve bereket içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak, bu ortak çalışmanın iktidarı getirmesini dilediklerini kaydetti. CHP'li kadınlar Hıdırellez dolayısıyla dilek dilemeknocin sahile gelen vatandaşların bileklerine kendi hazırladıkları marteniçkaları bağladılar.  CHP ve DEVA'lı kadınlar daha sonra CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı'nda toplanarak, evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle birlikte kahvaltı yaptılar ve sohbet ettiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı İlçe Kadın Kolları ile Deva Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı ve DEVA'lı kadınlar, Hıdırellez'de denize zeytin ve gül dalları bırakarak "iktidar" dileğinde bulundular.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Yaşam Gökmen, İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Tokmak ile DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, İlçe Sekreteri Jale Ertören, Kadın Çalışma Başkanı Melahat Ayyıldız ile CHP'li kadınlar sabah saat 06.00'da Konyaaltı sahilinde buluştular.

Şiddetli yağmur altında deniz kıyısına inen kadınlar, denize zeytin ağacı dalları, gül dalları ve içerisinde gerçekleşmesini umut ettikleri dileklerinin yazılı olduğu kağıtları bıraktılar. CHP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Yaşam Gökmen, 14 Mayıs'tan itibaren ülkemize barış, hak, hukuk ve adalet gelmesini, halkımızın refah içerisinde yaşamasını, toplumun ayrıştırılmasına son verilmesini, 13'üncü Cumhurbaşkanlığına Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesini dilediklerini söyledi.

DEVA Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik de, Millet İttifakı ortakları olarak birlik ve bereket içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak, bu ortak çalışmanın iktidarı getirmesini dilediklerini kaydetti. CHP'li kadınlar Hıdırellez dolayısıyla dilek dilemeknocin sahile gelen vatandaşların bileklerine kendi hazırladıkları marteniçkaları bağladılar.  CHP ve DEVA'lı kadınlar daha sonra CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı'nda toplanarak, evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle birlikte kahvaltı yaptılar ve sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.