Haberimiz Var
Haberimiz Var
Fırtına
İstanbul · 12°C
Bizi Takip Edin
17 Ekim 2026 - 13:15

Hıdırlık Kulesi’nde "Gün Batımı Konserleri" sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı tarafından düzenlenen Gün Batımı Konserleri, tarihi Hıdırlık Kulesi’nde müzikseverleri ağırlamaya devam ediyor. Konservatuvar sanatçıları Fatoş Haznedar ve Yener Şamlı’nın sahne aldığı akşamda, Napoliten ve Nostaljik Şarkılar konseri gerçekleşti.

0 Paylaşım
Hıdırlık Kulesi’nde "Gün Batımı Konserleri" sürüyor

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi ve simge noktalarından Hıdırlık Kulesi'nde düzenlediği özel bir etkinlikle Antalyalılara muhteşem Akdeniz manzarası eşliğinde müzik ziyafeti sundu.

TARİH, DENİZ VE MÜZİK BİR ARADA

Hıdırlık Kulesinin tarihi atmosferi, eşsiz Akdeniz manzarası ve müziğin ritmi Gün Batımı Konserleri’nde yine bir araya geldi. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı sanatçıları Fatoş Haznedar ve Yener Şamlı’nın sahne aldığı Napoliten ve Nostaljik Şarkılar konserinde dinleyicilere gün batımının eşsiz atmosferinde müzik dolu bir akşam sundu. Konserde Fatoş Haznedar’ın seslendirdiği eserlere piyanist Yener Şamlı eşlik etti. Hıdırlık Kulesi'ni ziyaret eden yerli ve yabancı misafirler de konseri büyük beğeniyle takip etti. Orkestranın seslendirdiği eserlere çevredeki izleyiciler de zaman zaman eşlik etti.

aw81227204-011756

Kaynak: Haber Merkezi

#hıdırlık kulesi #antalya #konser