Hipodrom için canlı yayın ihalesi

GÜNDEM 18.11.2021 - 14:35, Güncelleme: 18.11.2021 - 14:35
 

Hipodrom için canlı yayın ihalesi

Antalya yeni yılın başında hipodromuna kavuşuyor. Antalya’da yapılacak yarışların yayını için canlı yayın aracı ihalesi de açıldı.

haberimizvar.net- İnşaatı ve yarışların ne zaman yapılacağı yıllardır tartışma konusu haline gelen Antalya Hipodromu ile ilgili ilk müjde, Eylül ayında Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’dan gelmişti. Adalı, Döşemealtı’nda tamamlanma aşamasına getirilen Antalya Hipodromu’nda yılbaşından itibaren yarışlar yapılacağını açıklamıştı. Ülkemizdeki 10. Hipodrom olacak Antalya Hipodromu’ndaki yarışlar için bir açıklama yapan TJK Genel Sekreteri Ahmet Özbelge ise  “2022 Ocak sonuna doğru yeni hipodromumuzda yarışlara başlamayı düşünüyoruz” demişti. Bu ay başında bir basın toplantısı düzenleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise hipodrom ile ilgili bir soruya ise şu cevabı vermişti: "Hipodromu Türkiye Jokey Kulübü Başkanlığı ile görüştük. 6-7 yıldır bir ihale sürecinde. Yüzde 80'e ulaşılmış ama bir türlü tamamlanmayan bir yapıydı. Projenin tamamlanması için Jokey Kulübüne devri yapıldı. Bize yılbaşına bitirileceği söylenmişti. Şubat ayı koşu programına da alındı. Ocak ayı içerisinde hipodromun açılışını yapacağız." CANLI YAYIN İÇİN İHALE Bu arada, Türkiye Jokey Kulübü, bugün gazetelere verdiği ihale ilanı ile canlı yayın yapacak şirket arayışına da başladı.
Antalya yeni yılın başında hipodromuna kavuşuyor. Antalya’da yapılacak yarışların yayını için canlı yayın aracı ihalesi de açıldı.

haberimizvar.net- İnşaatı ve yarışların ne zaman yapılacağı yıllardır tartışma konusu haline gelen Antalya Hipodromu ile ilgili ilk müjde, Eylül ayında Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’dan gelmişti. Adalı, Döşemealtı’nda tamamlanma aşamasına getirilen Antalya Hipodromu’nda yılbaşından itibaren yarışlar yapılacağını açıklamıştı.

Ülkemizdeki 10. Hipodrom olacak Antalya Hipodromu’ndaki yarışlar için bir açıklama yapan TJK Genel Sekreteri Ahmet Özbelge ise  “2022 Ocak sonuna doğru yeni hipodromumuzda yarışlara başlamayı düşünüyoruz” demişti. Bu ay başında bir basın toplantısı düzenleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise hipodrom ile ilgili bir soruya ise şu cevabı vermişti:

"Hipodromu Türkiye Jokey Kulübü Başkanlığı ile görüştük. 6-7 yıldır bir ihale sürecinde. Yüzde 80'e ulaşılmış ama bir türlü tamamlanmayan bir yapıydı. Projenin tamamlanması için Jokey Kulübüne devri yapıldı. Bize yılbaşına bitirileceği söylenmişti. Şubat ayı koşu programına da alındı. Ocak ayı içerisinde hipodromun açılışını yapacağız."

CANLI YAYIN İÇİN İHALE

Bu arada, Türkiye Jokey Kulübü, bugün gazetelere verdiği ihale ilanı ile canlı yayın yapacak şirket arayışına da başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.