Hırsızlık için yaşlı kadını öldüren 2 kişi tutuklandı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2021 - 15:59, Güncelleme: 24.01.2021 - 15:59
 

Hırsızlık için yaşlı kadını öldüren 2 kişi tutuklandı

Antalya'da Şadiye Öztürk'ün (86) evinde öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan N.K. (59) ile S.D. (20) tutuklandı. Şüpheliler ifadelerinde, tek yaşadığını gözlemledikleri yaşlı kadının, altın ve parasının çok olduğunu düşünerek cinayeti gerçekleştirdiklerini söyledi.

haberimizvar.net Olay, 19 Ocak günü, saat 12.25 sıralarında Kepez ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Apartmanın giriş katında oturan Şadiye Öztürk, yalnız yaşadığı evinin salonunda ölü bulundu. Salon duvarlarındaki kandan yola çıkan polis, olayın cinayet olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlattı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Evin karşısında bulunan bir caminin güvenlik kamerası görüntülerinden iki şüphelinin eşkali belirlendi. CAMİ TUVALETİNDE YAKALANDI 21 Ocak günü şüphelilerden N.K.'nın, Hüseyin Alanyalı Camii'nde olduğu ihbarı üzerine adrese giden Yunus timleri, bu kişiyi cami tuvaletinde yakaladı. Gözaltına alınan N.K., Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Ekipler, diğer şüpheli S.D.'nin de Kepez ilçesinde olduğunu saptadı. Mahallede operasyon düzenleyen ekipler, S.D.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler ifadelerinde, tek yaşadığını gözlemledikleri yaşlı kadının, altın ve parasının çok olduğunu düşünerek olayı gerçekleştirdiklerini kaydetti. İKİSİ DE TUTUKLANDI 2 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde 'kasten öldürme' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan N.K. ile S.D., tutuklanarak Antalya Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.  
Antalya'da Şadiye Öztürk'ün (86) evinde öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan N.K. (59) ile S.D. (20) tutuklandı. Şüpheliler ifadelerinde, tek yaşadığını gözlemledikleri yaşlı kadının, altın ve parasının çok olduğunu düşünerek cinayeti gerçekleştirdiklerini söyledi.

haberimizvar.net

Olay, 19 Ocak günü, saat 12.25 sıralarında Kepez ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Apartmanın giriş katında oturan Şadiye Öztürk, yalnız yaşadığı evinin salonunda ölü bulundu. Salon duvarlarındaki kandan yola çıkan polis, olayın cinayet olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlattı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Evin karşısında bulunan bir caminin güvenlik kamerası görüntülerinden iki şüphelinin eşkali belirlendi.

CAMİ TUVALETİNDE YAKALANDI

21 Ocak günü şüphelilerden N.K.'nın, Hüseyin Alanyalı Camii'nde olduğu ihbarı üzerine adrese giden Yunus timleri, bu kişiyi cami tuvaletinde yakaladı. Gözaltına alınan N.K., Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Ekipler, diğer şüpheli S.D.'nin de Kepez ilçesinde olduğunu saptadı. Mahallede operasyon düzenleyen ekipler, S.D.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler ifadelerinde, tek yaşadığını gözlemledikleri yaşlı kadının, altın ve parasının çok olduğunu düşünerek olayı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

İKİSİ DE TUTUKLANDI

2 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde 'kasten öldürme' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan N.K. ile S.D., tutuklanarak Antalya Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.