Hisarcıklıoğlu Manavgat’taydı

EKONOMİ 09.08.2021 - 00:11, Güncelleme: 09.08.2021 - 00:11
 

Hisarcıklıoğlu Manavgat’taydı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Manavgat’taki yangın bölgesini ziyaret etmek için Antalya’ya geldi. Hisarcıklıoğlu, başlattıkları yardım kampanyasında yanan bölgeler için bir günde 15.5 milyon lira toplandığını söyledi.

  HABERİMİZVAR – Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Manavgat’taki orman yangınları bölgesini ziyaret etmek için Antalya’ya geldi. Hisarcıklıoğlu ve Atalay’ı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ile Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır karşıladı. Heyet daha sonra Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’na (MATSO) geçti Hisarcıklıoğlu 300 ton saman ve 200 ton hayvan yemini ilçedeki üreticilere ulaştırdıklarını belirtti.   MANAVGAT’I AYAĞA KALDIRACAĞIZ   Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Çetin, “Manavgat’ta yaşanan yangının yaralarını sarmak için kentimize gelen TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk-İş Başkanımız Ergün Atalay’ı karşıladık. Başkanlarımız ile birlikte Manavgat Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek MATSO Meclis Üyeleri ile yangının bıraktığı hasarları, yaraların sarılması için neler yapabileceğimizi konuştuk. #Manavgat’ı elbirliğiyle yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.   DESTEK İÇİN 15.5 MİLYON TOPLANDI   TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 365 oda ve borsa ile bakanlıklardan gerekli izinleri alarak başlattıkları resmi yardım kampanyasında yanan bölgeler için bir günde 15.5 milyon lira toplandığını söyledi. Hisarcıklıoğlu şunları söyledi: “Felaketin ilk duyulduğu an Antalya bölgemiz 365 oda ve borsamız Türkiye’nin en uç noktasındaki iş adamları iş insanları ve oda temsilcilerimizin kalbi hep sizinle oldu. Hepsi seferber oldu. Siyasi görüşü, düşüncesi, fikri ne olursa olsun tek yürek olarak yardım seferberliği için kenetlendiler. Tüm yangın bölgelerindeki odalarımız, sürekli bizimle irtibat halindeydi, ne yapabiliriz diyerek bize bilgi ve taleplerini ilettiler. Bizlere gelen talep doğrultusunda ne ihtiyaç varsa ve üyelerimizin neye gücü yetiyorsa anında yangın noktalarına ulaştırarak yanınızda oldular ve olmaya devam edecekler” dedi. (Haber Merkezi)  
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Manavgat’taki yangın bölgesini ziyaret etmek için Antalya’ya geldi. Hisarcıklıoğlu, başlattıkları yardım kampanyasında yanan bölgeler için bir günde 15.5 milyon lira toplandığını söyledi.

 

HABERİMİZVAR – Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Manavgat’taki orman yangınları bölgesini ziyaret etmek için Antalya’ya geldi. Hisarcıklıoğlu ve Atalay’ı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ile Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır karşıladı. Heyet daha sonra Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’na (MATSO) geçti Hisarcıklıoğlu 300 ton saman ve 200 ton hayvan yemini ilçedeki üreticilere ulaştırdıklarını belirtti.

 

MANAVGAT’I AYAĞA KALDIRACAĞIZ

 

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Çetin, “Manavgat’ta yaşanan yangının yaralarını sarmak için kentimize gelen TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk-İş Başkanımız Ergün Atalay’ı karşıladık. Başkanlarımız ile birlikte Manavgat Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek MATSO Meclis Üyeleri ile yangının bıraktığı hasarları, yaraların sarılması için neler yapabileceğimizi konuştuk. #Manavgat’ı elbirliğiyle yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

 

DESTEK İÇİN 15.5 MİLYON TOPLANDI

 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 365 oda ve borsa ile bakanlıklardan gerekli izinleri alarak başlattıkları resmi yardım kampanyasında yanan bölgeler için bir günde 15.5 milyon lira toplandığını söyledi. Hisarcıklıoğlu şunları söyledi: “Felaketin ilk duyulduğu an Antalya bölgemiz 365 oda ve borsamız Türkiye’nin en uç noktasındaki iş adamları iş insanları ve oda temsilcilerimizin kalbi hep sizinle oldu. Hepsi seferber oldu. Siyasi görüşü, düşüncesi, fikri ne olursa olsun tek yürek olarak yardım seferberliği için kenetlendiler. Tüm yangın bölgelerindeki odalarımız, sürekli bizimle irtibat halindeydi, ne yapabiliriz diyerek bize bilgi ve taleplerini ilettiler. Bizlere gelen talep doğrultusunda ne ihtiyaç varsa ve üyelerimizin neye gücü yetiyorsa anında yangın noktalarına ulaştırarak yanınızda oldular ve olmaya devam edecekler” dedi. (Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.