Hizmet etmek için yola çıktık

YAŞAM 22.11.2021 - 18:00, Güncelleme: 22.11.2021 - 18:00
 

Hizmet etmek için yola çıktık

Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası Başkan Adayı Adnan Asar, seçime sayılı günler kala esnafları ziyaret edip destek istiyor

haberimizvar.net-Asar, kendisi ve ekibinin aynı zorlukları yaşadıkları esnafların sorunlarını çözmek ve yeni kalıcı projelere imza atmak için aday olduklarını ifade ettiği açıklamasında, "Bizler makam için değil, hizmet için bu yola çıktık. Hizmet vermek ve projelerimizi yaşama geçirmek için çıktığımız bu yolda esnaf kardeşlerimizin bizlere gereken desteği vereceğine yürekten inanıyorum. Ortak akılla, bu güne kadar çözülemeyen sorunları çözeceğiz” dedi. KAVGA YOK  Seçim yarışının bir kavga olmadığının da altını çizen Asar, “biz birilerini karalayarak bir yerlere gelmek çabası içinde asla olmayacağız. Sadece yapılamayanları eleştiriyor ve bizim daha geniş ufkumuz olduğunu iddia ediyoruz” diyerek sürdüğünü konuşmasında kısa süre sonra projelerini açıklayacaklarının altını çizdi.
Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası Başkan Adayı Adnan Asar, seçime sayılı günler kala esnafları ziyaret edip destek istiyor

haberimizvar.net-Asar, kendisi ve ekibinin aynı zorlukları yaşadıkları esnafların sorunlarını çözmek ve yeni kalıcı projelere imza atmak için aday olduklarını ifade ettiği açıklamasında, "Bizler makam için değil, hizmet için bu yola çıktık. Hizmet vermek ve projelerimizi yaşama geçirmek için çıktığımız bu yolda esnaf kardeşlerimizin bizlere gereken desteği vereceğine yürekten inanıyorum. Ortak akılla, bu güne kadar çözülemeyen sorunları çözeceğiz” dedi.

KAVGA YOK 

Seçim yarışının bir kavga olmadığının da altını çizen Asar, “biz birilerini karalayarak bir yerlere gelmek çabası içinde asla olmayacağız. Sadece yapılamayanları eleştiriyor ve bizim daha geniş ufkumuz olduğunu iddia ediyoruz” diyerek sürdüğünü konuşmasında kısa süre sonra projelerini açıklayacaklarının altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.