Horoz dövüşçülerine ceza yağdı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2024 - 14:03, Güncelleme: 10.02.2024 - 14:03
 

Horoz dövüşçülerine ceza yağdı

Antalya'da horoz dövüşüyle kumar oynadığı tespit edilen 5 kişiye idari yaptırım cezası uygulandı.

haberimizvar.net- Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; Yeşildere Mahallesindeki bir adreste horoz dövüştürmek suretiyle kumar oynatıldığı tespit edildi. Kumar oynayan 4 kişiye idari yaptırım cezası uygulandı, 2 adet horoz Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’na teslim edildi.  Ayrıca “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan bir kişiye daha adli işlem yapıldı.
Antalya'da horoz dövüşüyle kumar oynadığı tespit edilen 5 kişiye idari yaptırım cezası uygulandı.

haberimizvar.net- Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; Yeşildere Mahallesindeki bir adreste horoz dövüştürmek suretiyle kumar oynatıldığı tespit edildi. Kumar oynayan 4 kişiye idari yaptırım cezası uygulandı, 2 adet horoz Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’na teslim edildi. 


Ayrıca “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan bir kişiye daha adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.