Horoz dövüşçülerine operasyon

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2024 - 16:04, Güncelleme: 20.03.2024 - 16:06
 

Horoz dövüşçülerine operasyon

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde horoz dövüştürerek kumar oynatan ve oynayan şahıslara işlem yapıldı.

haberimizvar.net- Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Doğuyaka Mahallesi'nde bulunan bir adreste horoz dövüştürmek suretiyle kumar oynatıldığı tespit edildi. Kumar oynadığı tespit edilen 15 kişiye idari yaptırım cezası uygulandı. 6 adet horoz muhafaza altına alındı. Horoz dövüştürdüğü tespit edilen ikamet sahibi hakkında “5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na Muhalefet Etmek” ve “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan adli işlem yapıldı. 
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde horoz dövüştürerek kumar oynatan ve oynayan şahıslara işlem yapıldı.

haberimizvar.net- Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Doğuyaka Mahallesi'nde bulunan bir adreste horoz dövüştürmek suretiyle kumar oynatıldığı tespit edildi. Kumar oynadığı tespit edilen 15 kişiye idari yaptırım cezası uygulandı. 6 adet horoz muhafaza altına alındı.

Horoz dövüştürdüğü tespit edilen ikamet sahibi hakkında “5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na Muhalefet Etmek” ve “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan adli işlem yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.