HSK’dan atama

GÜNDEM 06.10.2021 - 23:20, Güncelleme: 06.10.2021 - 23:20
 

HSK’dan atama

HSK, adli ve idari yargıda göreve yapan 359 hakim ve savcının görev yerinin değiştirilmesine karar verdi.

haberimizvar.net- Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, adli ve idari yargıda 359 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. HSK Birinci Dairesi’nin 984 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi ve 985 Sayılı İdari Yargı Kararnamesi açıklandı. Kararnamelerle adli yargıda 334, idari yargıdan 25 hakim ve savcının görev yeri değişti. Ankara Cumhuriyet Savcısı Ali Ceyhun Ceylan, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne getirildi. İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Metin Uğur İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Aykut Hüseyin Koca Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi.  
HSK, adli ve idari yargıda göreve yapan 359 hakim ve savcının görev yerinin değiştirilmesine karar verdi.

haberimizvar.net- Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, adli ve idari yargıda 359 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. HSK Birinci Dairesi’nin 984 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi ve 985 Sayılı İdari Yargı Kararnamesi açıklandı. Kararnamelerle adli yargıda 334, idari yargıdan 25 hakim ve savcının görev yeri değişti. Ankara Cumhuriyet Savcısı Ali Ceyhun Ceylan, Ankara Cumhuriyet Baş savcı Vekilliği’ne getirildi. İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Metin Uğur İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Aykut Hüseyin Koca Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.