‘Hudut namustur’ pankartlarına engel

GÜNDEM 19.08.2021 - 11:05, Güncelleme: 19.08.2021 - 11:05
 

‘Hudut namustur’ pankartlarına engel

İstanbul’da, Afganların ülke sınırlarından kaçak yollarla geçmesini “Hudut namustur” pankartı asarak eleştiren İYİ Parti’nin afişleri emniyet tarafından kaldırılmak isteniyor. Buğra Kavuncu, “Biz bir siyasi partiyiz. Eleştirilerimizi ifade etme hakkımız var” dedi.

haberimizvar.net-b İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu İstanbul’un 39 ilçesinde asılmaya başlanan ‘Hudut namustur’ afişlerinin, emniyet güçleri tarafından ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ gerekçesiyle kaldırılmak istendiğini söyledi.  FATURA MASUMLARA ÇIKMAMALI  Mültecilerin Türkiye sınırlarından kaçak yollarla akın akın gelmelerine tepki olarak İstanbul’un 39 ilçesinde asılmaya başlanan ‘Hudut Namustur’ yazılı pankartlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “Biz bir siyasi partiyiz. Ülkedeki yanlış politikalarla ilgili endişelerimizi demokratik yöntemlerle ifade etme hakkımız var. Emniyet, ‘Hudut Namustur’ afişlerimizi ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ gerekçesiyle kaldırmak istiyor. Gelinen noktada, biz iktidarın yanlış politikalarıyla ilgili eleştirimizi yaptık, bu politikaları eleştirmeye de devam edeceğiz. Ama bunu yaparken de; bu durumun faturasını ülkemize sığınmış masum insanlara asla çıkarmayacağız” dedi. 
İstanbul’da, Afganların ülke sınırlarından kaçak yollarla geçmesini “Hudut namustur” pankartı asarak eleştiren İYİ Parti’nin afişleri emniyet tarafından kaldırılmak isteniyor. Buğra Kavuncu, “Biz bir siyasi partiyiz. Eleştirilerimizi ifade etme hakkımız var” dedi.

haberimizvar.net-b  İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu İstanbul’un 39 ilçesinde asılmaya başlanan ‘ Hudut namustur’ afişlerinin, emniyet güçleri tarafından ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ gerekçesiyle kaldırılmak istendiğini söyledi.

 FATURA MASUMLARA ÇIKMAMALI

 Mültecilerin Türkiye sınırlarından kaçak yollarla akın akın gelmelerine tepki olarak İstanbul’un 39 ilçesinde asılmaya başlanan ‘ Hudut Namustur’ yazılı pankartlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “Biz bir siyasi partiyiz. Ülkedeki yanlış politikalarla ilgili endişelerimizi demokratik yöntemlerle ifade etme hakkımız var. Emniyet, ‘ Hudut Namustur’ afişlerimizi ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ gerekçesiyle kaldırmak istiyor. Gelinen noktada, biz iktidarın yanlış politikalarıyla ilgili eleştirimizi yaptık, bu politikaları eleştirmeye de devam edeceğiz. Ama bunu yaparken de; bu durumun faturasını ülkemize sığınmış masum insanlara asla çıkarmayacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.