‘Hukuk sopasıyla tehdit ediliyoruz!’

GÜNDEM 07.04.2020 - 14:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Hukuk sopasıyla tehdit ediliyoruz!’

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Gazeteci Fatih Portakal hakkında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile BDDK’nın suç duyurusunda bulunmasına isyan etti. Şahin, “Hukuk sopasıyla tehdit ediliyoruz!” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, konuyla ilgili yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: PORTAKAL’IN KONUŞMASI HALKIN İSYANIDIR “Seçim döneminde terörist başının mektubu okunurken. TRT de kırmızı bülten ile aranan Osman Öcalan röportaj yaparken ağzını açmayan AKP lideri Erdoğan, Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulunmuş. Kimsenin tek kelime edemediği insanların hukuk sopası ile tehdit edildiği bu günlerde Fatih Portakal’ın konuşması halkımızın isyanıdır. Portakal geçen hafta canlı yayında Erdoğan’ şöyle seslenmişti: ‘Kötüyü yönetmek nasıl oluyormuş örneği burada. Kara gün düşünmeden ülkeyi yönetmek nasıl oluyormuş örneği burada.’ KIYASLAMAK YANLIŞ Otel odalarında vatan kurarken, bitmiş tükenmiş, borç batağındaki Osmanlı’dan sonra işgal altındaki vatanımızın bağımsızlığı için savaşabilmek adına orduya toplanan yardımlar için alınanTekalif-i Milliye kararları ile saraylarda yaşarken istenen bağışları kıyaslamak yanlıştır. ERDOĞAN’IN KOŞULLARI! Bugün Erdoğan’ın koşulları nedir? Eşinin çantası: 50 bin . Damadının sadece 1 kalorifer peteği: 48 Bin TL. Tek çocuğunun mal varlığı:1 Milyar Çocuklarının oturduğu 5 villa değeri: 6 Milyon Euro Bindiği uçak: 500 Milyon Kaldığı sarayın günlük maliyeti: 4.5 Milyon TL Ama neymiş Tekalif-i Milliye'ymiş.”  
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Gazeteci Fatih Portakal hakkında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile BDDK’nın suç duyurusunda bulunmasına isyan etti. Şahin, “Hukuk sopasıyla tehdit ediliyoruz!” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, konuyla ilgili yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

PORTAKAL’IN KONUŞMASI HALKIN İSYANIDIR

“Seçim döneminde terörist başının mektubu okunurken. TRT de kırmızı bülten ile aranan Osman Öcalan röportaj yaparken ağzını açmayan AKP lideri Erdoğan, Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulunmuş. Kimsenin tek kelime edemediği insanların hukuk sopası ile tehdit edildiği bu günlerde Fatih Portakal’ın konuşması halkımızın isyanıdır. Portakal geçen hafta canlı yayında Erdoğan’ şöyle seslenmişti: ‘Kötüyü yönetmek nasıl oluyormuş örneği burada. Kara gün düşünmeden ülkeyi yönetmek nasıl oluyormuş örneği burada.’

KIYASLAMAK YANLIŞ

Otel odalarında vatan kurarken, bitmiş tükenmiş, borç batağındaki Osmanlı’dan sonra işgal altındaki vatanımızın bağımsızlığı için savaşabilmek adına orduya toplanan yardımlar için alınanTekalif-i Milliye kararları ile saraylarda yaşarken istenen bağışları kıyaslamak yanlıştır.

ERDOĞAN’IN KOŞULLARI!

Bugün Erdoğan’ın koşulları nedir?

Eşinin çantası: 50 bin .

Damadının sadece 1 kalorifer peteği: 48 Bin TL.

Tek çocuğunun mal varlığı:1 Milyar

Çocuklarının oturduğu 5 villa değeri: 6 Milyon Euro

Bindiği uçak: 500 Milyon

Kaldığı sarayın günlük maliyeti: 4.5 Milyon TL

Ama neymiş Tekalif-i Milliye'ymiş.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.