Hukuksuzluğa göz YUMULMAYACAK !

GÜNDEM 12.06.2020 - 15:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Hukuksuzluğa göz YUMULMAYACAK !

CHP ve İYİ Parti Antalya milletvekilleri ve il örgütleri okul ve spor alanı yapılması için izin verilen bölgeye alışveriş merkezi kuran Aksu Belediyesi'nin mahkemenin yıkım kararına uymamasına tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Antalya Aksu Belediyesi, okul ve spor alanı yapılması için izin verilen bölgeye alışveriş merkezi yapılmasına göz yumdu. Mahkeme yıkım kararı vermesine rağmen belediye kararı uygulamıyor. CHP ve İYİ Parti Antalya milletvekilleri yargının kararına uyulmamasına alışveriş merkezi önünde bir araya gelerek tepki gösterdi. CHP PM üyesi ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yaptığı açıklamada, "Hakkında yargı kararları bulunan ve Sayıştay raporlarında dahi yer alan Antalya Aksu'daki usulsüz ticari alan kiralanmasına AKP'li belediye göz yummaya devam ediyor. Millet ittifakı olarak Aksu'da yaşanan bu hukuk tanımazlığa göz yummayacağız" dedi.   DUR DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ CHP Antalya İl Başkanlığı'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada da, "Sadece okul ve spor alanı yapılması için izin verilen bölgeye alışveriş merkezi kurarak buradan milyonlarca lira rant elde eden Aksu Belediyesi, mahkemenin yıkım kararına da itibar göstermeyerek bu çarşının varlığını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili il başkanları olarak, milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte çarşının hukuksal olarak yıkılması gerektiğini, yerinde bir kez daha hatırlattık. Ranta ve talana her koşulda dur dedik, her zaman da dur diyeceğiz" denildi.    
CHP ve İYİ Parti Antalya milletvekilleri ve il örgütleri okul ve spor alanı yapılması için izin verilen bölgeye alışveriş merkezi kuran Aksu Belediyesi'nin mahkemenin yıkım kararına uymamasına tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Antalya Aksu Belediyesi, okul ve spor alanı yapılması için izin verilen bölgeye alışveriş merkezi yapılmasına göz yumdu. Mahkeme yıkım kararı vermesine rağmen belediye kararı uygulamıyor. CHP ve İYİ Parti Antalya milletvekilleri yargının kararına uyulmamasına alışveriş merkezi önünde bir araya gelerek tepki gösterdi. CHP PM üyesi ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yaptığı açıklamada, "Hakkında yargı kararları bulunan ve Sayıştay raporlarında dahi yer alan Antalya Aksu'daki usulsüz ticari alan kiralanmasına AKP'li belediye göz yummaya devam ediyor. Millet ittifakı olarak Aksu'da yaşanan bu hukuk tanımazlığa göz yummayacağız" dedi.

 

DUR DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

CHP Antalya İl Başkanlığı'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada da, "Sadece okul ve spor alanı yapılması için izin verilen bölgeye alışveriş merkezi kurarak buradan milyonlarca lira rant elde eden Aksu Belediyesi, mahkemenin yıkım kararına da itibar göstermeyerek bu çarşının varlığını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili il başkanları olarak, milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte çarşının hukuksal olarak yıkılması gerektiğini, yerinde bir kez daha hatırlattık. Ranta ve talana her koşulda dur dedik, her zaman da dur diyeceğiz" denildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.