Hükümet istifa!

SİYASET 27.02.2023 - 17:16, Güncelleme: 27.02.2023 - 17:16
 

Hükümet istifa!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, futbol statlarından yükselen ‘hükümet istifa’ tezahüratlarına karşı maçların seyircisiz oynanması teklifinde bulunanlar tepki gösterdi

Haberimizvar - CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, futbol statlarından yükselen ‘hükümet istifa’ tezahüratlarına karşı maçların seyircisiz oynanması teklifinde bulunanlar tepki gösterdi. Şahin şunları söyledi: “Pandemi döneminde beş maskeyi bile dağıtmaktan aciz kalıp, maskeleri parayla satan, millet başını sokacak bir çatı bulamazken kurumlara çadırı parayla satan, her doğal afet sonrası IBAN numarası paylaşarak halktan bağış talep eden bu köhnemiş, bu yozlaşmış, bu bezirganlaşmış saray rejimi ve onun ortakları hiç olmadıkları kadar alçalmış durumdalar.  Tribünlerden yükselen "hükümet istifa" seslerini susturmak için maçları seyircisiz oynatmayı bile gündemlerine alıyorlar. Vatandaştan o kadar korkuyorlar ki, ellerinden gelse seçimleri bile seçmensiz yapacak kadar akıllarını yitirmiş durumdalar. Diyanette, camide, kışlada, poliste, üniversitede, kamu kurumlarında AKP propagandası yapmak serbest ama tribünlerde "hükümet istifa" demek, spora siyaseti bulaştırmak, şuursuzluk sorumsuzluk öyle mi!"
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, futbol statlarından yükselen ‘hükümet istifa’ tezahüratlarına karşı maçların seyircisiz oynanması teklifinde bulunanlar tepki gösterdi

Haberimizvar - CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, futbol statlarından yükselen ‘hükümet istifa’ tezahüratlarına karşı maçların seyircisiz oynanması teklifinde bulunanlar tepki gösterdi. Şahin şunları söyledi: “Pandemi döneminde beş maskeyi bile dağıtmaktan aciz kalıp, maskeleri parayla satan, millet başını sokacak bir çatı bulamazken kurumlara çadırı parayla satan, her doğal afet sonrası IBAN numarası paylaşarak halktan bağış talep eden bu köhnemiş, bu yozlaşmış, bu bezirganlaşmış saray rejimi ve onun ortakları hiç olmadıkları kadar alçalmış durumdalar. 

Tribünlerden yükselen "hükümet istifa" seslerini susturmak için maçları seyircisiz oynatmayı bile gündemlerine alıyorlar. Vatandaştan o kadar korkuyorlar ki, ellerinden gelse seçimleri bile seçmensiz yapacak kadar akıllarını yitirmiş durumdalar. Diyanette, camide, kışlada, poliste, üniversitede, kamu kurumlarında AKP propagandası yapmak serbest ama tribünlerde "hükümet istifa" demek, spora siyaseti bulaştırmak, şuursuzluk sorumsuzluk öyle mi!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.