Hüsamettin Çetinkaya’nın İkbal Gürpınar’lı ziyaretleri

KULİS 03.12.2019 - 19:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hüsamettin Çetinkaya’nın İkbal Gürpınar’lı ziyaretleri

Kumluca’nın eski belediye başkanı Hüsamettin Çetinkaya, partisinde eski hakimiyetini kazanma adına ziyaretlere başladı. Çetinkaya’nın ziyaretlerini ünlü sunucu İkbal Gürpınar ile yapması dikkat çekti.

AKP’de kongre sürecinin start alınmasıyla birlikte mevcut ilçe başkanı Erol Uysal, yeniden aday olmak için nabız yokluyor. Daha önce ilçe başkanlığı için nabız yoklayan daha sonra vazgeçen Ali Kurşunlu da mevcut başkanın karşısında adaylığa hazırlanıyor. Tüm bu gelişmelerin üzerine bir de devreye Kumluca Belediyesi eski Başkanı Hüsamettin Çetinkaya girdi. ESKİ HAKİMİYETİNİ İSTİYOR Kumluca Belediye Başkanlığı yaparken partisinden milletvekili aday adayı olmak için istifa eden ancak listeye giremeyen AKP’li Hüsamettin Çetinkaya, kongre öncesi ilçede siyasi baskısını sürdürüyor.  Bir daha ne belediye başkanı, ne de milletvekili adayı olamayan Çetinkaya, parti içi hakimiyetini sürdürmek için bugünlerde sahaya çıktı. Sahaya tanınmış sunucu İlkbal Gürpınar’la çıkan Çetinkaya dikkatleri üzerine topladı. SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI İkbal Gürpınar ile yaptığı ziyareti fotoğrafı paylaşan Çetinkaya, altına şu notu düştü: “BACCEM Peyzajda Sn Gökhan AKKUŞ’u, Sanatçı Sn İkbal GÜRPINAR ile beraber ziyaret ettik. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Çetinkaya’nın Gürpınar’la ziyaretleri Kumluca’da günün konusu haline geldi. HABER MERKEZİ
Kumluca’nın eski belediye başkanı Hüsamettin Çetinkaya, partisinde eski hakimiyetini kazanma adına ziyaretlere başladı. Çetinkaya’nın ziyaretlerini ünlü sunucu İkbal Gürpınar ile yapması dikkat çekti.

AKP’de kongre sürecinin start alınmasıyla birlikte mevcut ilçe başkanı Erol Uysal, yeniden aday olmak için nabız yokluyor. Daha önce ilçe başkanlığı için nabız yoklayan daha sonra vazgeçen Ali Kurşunlu da mevcut başkanın karşısında adaylığa hazırlanıyor. Tüm bu gelişmelerin üzerine bir de devreye Kumluca Belediyesi eski Başkanı Hüsamettin Çetinkaya girdi.

ESKİ HAKİMİYETİNİ İSTİYOR

Kumluca Belediye Başkanlığı yaparken partisinden milletvekili aday adayı olmak için istifa eden ancak listeye giremeyen AKP’li Hüsamettin Çetinkaya, kongre öncesi ilçede siyasi baskısını sürdürüyor.  Bir daha ne belediye başkanı, ne de milletvekili adayı olamayan Çetinkaya, parti içi hakimiyetini sürdürmek için bugünlerde sahaya çıktı. Sahaya tanınmış sunucu İlkbal Gürpınar’la çıkan Çetinkaya dikkatleri üzerine topladı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

İkbal Gürpınar ile yaptığı ziyareti fotoğrafı paylaşan Çetinkaya, altına şu notu düştü: “BACCEM Peyzajda Sn Gökhan AKKUŞ’u, Sanatçı Sn İkbal GÜRPINAR ile beraber ziyaret ettik. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Çetinkaya’nın Gürpınar’la ziyaretleri Kumluca’da günün konusu haline geldi. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.