İbradı Belediyesi, Anadolu Tanıtım Günleri'ne katıldı

EKONOMİ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.10.2023 - 12:30, Güncelleme: 09.10.2023 - 12:30
 

İbradı Belediyesi, Anadolu Tanıtım Günleri'ne katıldı

İbradı Belediyesi katıldığı birçok fuar ve tanıtım günleriyle İbradı’yı tanıtmaya devam ediyor.

haberimizvar.net- İbradı Belediyesi Bursa 6. Anadolu Tanıtım Günlerine de katılım sağladı.  İbradı’nın bu tür etkinliklerle kültürel ve gastronomik değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor. İbradı ilçesinin yöresel lezzetlerinin, tarihi, doğal ve turistlik değerlerinin tanıtıldığı Stant Bursa halkı tarafından büyük İlgi gördü. Yoğun bir ilgi gören stantta İbradı’nın kestanesi, tarhanası, baklavası, şerbeti, pekmez çeşitleri, balı, reçel çeşitleri, adaçayı ve kekiğiyle ve birçok yöresel ürünlerinin tanıtımı yapıldı.  
İbradı Belediyesi katıldığı birçok fuar ve tanıtım günleriyle İbradı’yı tanıtmaya devam ediyor.

haberimizvar.net-  İbradı Belediyesi Bursa 6. Anadolu Tanıtım Günlerine de katılım sağladı.  İbradı’nın bu tür etkinliklerle kültürel ve gastronomik değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

İbradı ilçesinin yöresel lezzetlerinin, tarihi, doğal ve turistlik değerlerinin tanıtıldığı Stant Bursa halkı tarafından büyük İlgi gördü. Yoğun bir ilgi gören stantta İbradı’nın kestanesi, tarhanası, baklavası, şerbeti, pekmez çeşitleri, balı, reçel çeşitleri, adaçayı ve kekiğiyle ve birçok yöresel ürünlerinin tanıtımı yapıldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.