İbradı'da belediye 18 konut yapıyor

YEREL 18.10.2023 - 11:18, Güncelleme: 18.10.2023 - 11:18
 

İbradı'da belediye 18 konut yapıyor

İbradı Belediyesi, İbradı Belediye Konutlarının 2. Etap yapım çalışmalarına başladı.

haberimizvar.net- İbradı’nın konut ihtiyacını karşılamak üzere yapılacak olan 2. Etap konutlar 104 m2’lik 18 daire olarak planlandı. İbradı Belediyesi,  Belediye konutları ile halka uygun, güvenilir ve ilçe estetiğine uyan modern binalar yapmayı hedefliyor. Başkan Serkan Küçükkuru, İbradı’nın üst kısmında yapılacak olan Belediye Evler inşaat alanında incelemelerde bulundu Başkan Küçükkuru “2.Etap Belediye Konutlarının inşaatına başladık. Toplam 18 daireden oluşacak, 104 metrekare olacak konutlarımızı belediyemiz arazisinde, öz kaynağımızla yapıyoruz. , İbradı'mızın konut ihtiyacını karşılamaya ekonomik şekilde çözmeye devam edeceğiz.  İbradı ve İbradı’lı hemşerilerimizin mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
İbradı Belediyesi, İbradı Belediye Konutlarının 2. Etap yapım çalışmalarına başladı.

haberimizvar.net- İbradı’nın konut ihtiyacını karşılamak üzere yapılacak olan 2. Etap konutlar 104 m2’lik 18 daire olarak planlandı. İbradı Belediyesi,  Belediye konutları ile halka uygun, güvenilir ve ilçe estetiğine uyan modern binalar yapmayı hedefliyor. Başkan Serkan Küçükkuru, İbradı’nın üst kısmında yapılacak olan Belediye Evler inşaat alanında incelemelerde bulundu

Başkan Küçükkuru “2.Etap Belediye Konutlarının inşaatına başladık. Toplam 18 daireden oluşacak, 104 metrekare olacak konutlarımızı belediyemiz arazisinde, öz kaynağımızla yapıyoruz. , İbradı'mızın konut ihtiyacını karşılamaya ekonomik şekilde çözmeye devam edeceğiz.  İbradı ve İbradı’lı hemşerilerimizin mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.