İbradılı kadınlar 8 Mart'ı izledi

YEREL 09.03.2024 - 16:24, Güncelleme: 09.03.2024 - 16:24
 

İbradılı kadınlar 8 Mart'ı izledi

İbradı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Av. Serkan Küçükkuru İbradı’lı kadınlara 8 Martta güzel bir gün geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenledi.

haberimizvar.net- İbradı’lı Kadınları için İbradı Belediyesi tarafından bir Konya gezisi düzenlendi. Konya’ya gidemeyen emekçi kadınlarımızı da unutmayan Başkan Küçükkuru karanfil dağıtarak yanlarında oldu, sorunlarını ve isteklerini dinledi ,sohbetler etti.   Başkan Küçükkuru  “Kadın, toplumun en özverili, çalışkan ve üretken bireyidir. Eğer kadın mutluysa ülke de mutludur. Kadınlar Başımızın tacıdır ilkesi ile devam ediyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, karanfil dağıtımı ve Konya gezisi düzenledik.  İbradı’lı üretken ve çalışkan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü bir kez daha kutluyorum” dedi.
İbradı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Av. Serkan Küçükkuru İbradı’lı kadınlara 8 Martta güzel bir gün geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenledi.

haberimizvar.net- İbradı’lı Kadınları için İbradı Belediyesi tarafından bir Konya gezisi düzenlendi. Konya’ya gidemeyen emekçi kadınlarımızı da unutmayan Başkan Küçükkuru karanfil dağıtarak yanlarında oldu, sorunlarını ve isteklerini dinledi ,sohbetler etti.  
Başkan Küçükkuru  “Kadın, toplumun en özverili, çalışkan ve üretken bireyidir. Eğer kadın mutluysa ülke de mutludur. Kadınlar Başımızın tacıdır ilkesi ile devam ediyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, karanfil dağıtımı ve Konya gezisi düzenledik.  İbradı’lı üretken ve çalışkan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü bir kez daha kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.