İbradı’ya Gerontoloji Merkezi açılıyor

YEREL 27.09.2023 - 14:12, Güncelleme: 27.09.2023 - 14:12
 

İbradı’ya Gerontoloji Merkezi açılıyor

Antalya’nın İbradı İlçesi’nde Yaşar Duru- Nejla Duru adına açılacak olan Gerontoloji Hasta Bakım Eğitim Merkezi protokolü imzalandı. Merkezin açılışı 6 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek.

haberimizvar.net-  Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, Duru Grup Yönetim Kurulu üyeleri Tarık Duru, Nigar Duru ve Faruk Duru, merkezin işletmeciliğini yapacak olan İbradı Belediyesi adına Başkan Serkan Küçükkuru’nun hazır bulunduğu imza töreninin konuyla ilgili açıklamalar yapıldı. 6 EKİM CUMA GÜNÜ AÇILACAK 6 Ekim Cuma günü açılışı yapılacak merkezle ilgili bilgi veren Başkan Küçükkuru, “Bölgemiz için çok değerli bir merkezi üniversite iş birliği ile açıyor olmamız çok kıymetli. Katkı koyan herkese çok teşekkür ederim. İbradı halkı adına Duru ailesine çok teşekkür ediyorum. İbradı’ya hayırlı uğurlu olsun.“ dedi. İBRADI’YA ÇOK YAKIŞACAK İmza sonrası konuşan Duru Grup Yönetim Kurulu üyesi Tarık Duru, şunları kaydetti:  “İbradı’nın böyle bir esere ihtiyacı vardı. Çünkü nüfus çok yaşlanıyor. İbradı havası ile çok özel bir yer, sessiz bir şehir. Bu nedenle böyle bir eksiği babamız tespit etti ve bunu ailemiz adına kendisi sponsorluk yaparak İbradı’ya kazandırmak istedi. Bu konuda sanıyorum dernekle yapılan iş birliğimizin gelişmesinden sonra çok daha iyi şeyleri İbradı’da yapacağız ve İbradı’ya layık olmaya çalışacağız.” İBRADI SEVDALILARI Tarık Duru’dan sonra söz alan Nigar Duru, ”Bu fikri babama ilk ulaştıran kişi olarak konuşuyorum. İbradı’ya bir katkı ki; İbradı sevdalısıdır babam özellikle eğitim konusunda katkı sunmayı hep hedeflemiştir. Babam yaşlılara da böyle bir merkezin kazandırılması için öncülük etmiştir Ayrıca bu projede bizlere destek veren Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan hocama ve de bundan sonra işletmesini yapacak olan İbradı Belediyesi adına Başkan Serkan Küçükkuruya teşekkür ediyorum.” diye konuştu. HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİN İLETTİ Faruk Duru ise, “İbradı hepimizin göz bebeği… Sonuçta İbradı gittikçe popülaritesi artan bir kentimiz, dolayısı ile bu kente bir katkımız oldu ise biz de bundan mutluluk duyarız. Hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz adına özellikle İsmail beye ve Serkan beye çok çok teşekkür ediyorum.” dedi. Ulusal Sosyal Gerontoloji Derneği’ne Doç. Dr. Hasan Üstün’e  katkılarından dolayı teşekkür eden Prof. Dr. İsmail Tufan, Gerontoloji Merkezi’nin Antalya’ya ve İbradı’ya değer kazandıracağını söyledi.  
Antalya’nın İbradı İlçesi’nde Yaşar Duru- Nejla Duru adına açılacak olan Gerontoloji Hasta Bakım Eğitim Merkezi protokolü imzalandı. Merkezin açılışı 6 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek.

haberimizvar.net-  Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, Duru Grup Yönetim Kurulu üyeleri Tarık Duru, Nigar Duru ve Faruk Duru, merkezin işletmeciliğini yapacak olan İbradı Belediyesi adına Başkan Serkan Küçükkuru’nun hazır bulunduğu imza töreninin konuyla ilgili açıklamalar yapıldı.

6 EKİM CUMA GÜNÜ AÇILACAK

6 Ekim Cuma günü açılışı yapılacak merkezle ilgili bilgi veren Başkan Küçükkuru, “Bölgemiz için çok değerli bir merkezi üniversite iş birliği ile açıyor olmamız çok kıymetli. Katkı koyan herkese çok teşekkür ederim. İbradı halkı adına Duru ailesine çok teşekkür ediyorum. İbradı’ya hayırlı uğurlu olsun.“ dedi.

İBRADI’YA ÇOK YAKIŞACAK

İmza sonrası konuşan Duru Grup Yönetim Kurulu üyesi Tarık Duru, şunları kaydetti:  “İbradı’nın böyle bir esere ihtiyacı vardı. Çünkü nüfus çok yaşlanıyor. İbradı havası ile çok özel bir yer, sessiz bir şehir. Bu nedenle böyle bir eksiği babamız tespit etti ve bunu ailemiz adına kendisi sponsorluk yaparak İbradı’ya kazandırmak istedi. Bu konuda sanıyorum dernekle yapılan iş birliğimizin gelişmesinden sonra çok daha iyi şeyleri İbradı’da yapacağız ve İbradı’ya layık olmaya çalışacağız.”

İBRADI SEVDALILARI

Tarık Duru’dan sonra söz alan Nigar Duru, ”Bu fikri babama ilk ulaştıran kişi olarak konuşuyorum. İbradı’ya bir katkı ki; İbradı sevdalısıdır babam özellikle eğitim konusunda katkı sunmayı hep hedeflemiştir. Babam yaşlılara da böyle bir merkezin kazandırılması için öncülük etmiştir Ayrıca bu projede bizlere destek veren Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan hocama ve de bundan sonra işletmesini yapacak olan İbradı Belediyesi adına Başkan Serkan Küçükkuruya teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİN İLETTİ

Faruk Duru ise, “ İbradı hepimizin göz bebeği… Sonuçta İbradı gittikçe popülaritesi artan bir kentimiz, dolayısı ile bu kente bir katkımız oldu ise biz de bundan mutluluk duyarız. Hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz adına özellikle İsmail beye ve Serkan beye çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Ulusal Sosyal Gerontoloji Derneği’ne Doç. Dr. Hasan Üstün’e  katkılarından dolayı teşekkür eden Prof. Dr. İsmail Tufan, Gerontoloji Merkezi’nin Antalya’ya ve İbradı’ya değer kazandıracağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kamile Yılmaz
(27.09.2023 18:47 - #72745)
Duru ailesini kutluyorum. İbradıya hayırlı olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.