İbrahim Kalın: Okullar tatil edilecek

GÜNDEM 12.03.2020 - 20:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İbrahim Kalın: Okullar tatil edilecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Saray'daki koronavirüs toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Kalın, ilk, orta ve liselerin 16 Mart itibarıyla bir hafta, üniversitelerin de 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edileceğini açıkladı

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Saray'da yapılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Kalın yaptığı açıklamada ilk, orta ve liselerin 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edileceğini söyledi. Kalın, üniversitelerin de 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edileceğini kaydetti. Spor müsabakaları ile ilgili konuşan Kalın, "Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi" dedi.   İbrahim Kalın'ın açıklamaları şöyle: >> İlk, orta ve liseler, 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edilecek. >> Üniversitelerimiz, 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edilecektir. >> Öğrenciler, 23 Mart'tan itibaren bir hafta süreyle evden internet ve televizyon kanalları üzerinden eğitimlerine devam edecekler. >> Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi. >> Kamu görevlilerinin yurt dışına çıkışı izne tabi olacaktır. >> Dünyadaki tabloya baktığınızda Türkiye'de alınan tedbirlerin etkili olduğunu görüyoruz. >> Cumhurbaşkanımızın da yurt dışı programlarını bir müddet erteliyoruz. TÜRKİYE'DEKİ İLK KORONAVİRÜS VAKASI >> Bu kişinin sağlık durumu iyi, karantinaya alınan kişilerle ilgili de sorun söz konusu değil. >> Vatandaşlarımızın aktif rol oynamaları, rehavete ve paniğe kapılmadan yapılan resmi açıklamaları dinlemek ve tavsiyeleri titiz bir şekilde uygulamak suretiyle bu süreci atlatmamız büyük önem arz ediyor.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Saray'daki koronavirüs toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Kalın, ilk, orta ve liselerin 16 Mart itibarıyla bir hafta, üniversitelerin de 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edileceğini açıkladı

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Saray'da yapılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Kalın yaptığı açıklamada ilk, orta ve liselerin 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edileceğini söyledi. Kalın, üniversitelerin de 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edileceğini kaydetti. Spor müsabakaları ile ilgili konuşan Kalın, "Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi" dedi.

 

İbrahim Kalın'ın açıklamaları şöyle:

>> İlk, orta ve liseler, 16 Mart itibarıyla bir hafta tatil edilecek.

>> Üniversitelerimiz, 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edilecektir.

>> Öğrenciler, 23 Mart'tan itibaren bir hafta süreyle evden internet ve televizyon kanalları üzerinden eğitimlerine devam edecekler.

>> Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi.

>> Kamu görevlilerinin yurt dışına çıkışı izne tabi olacaktır.

>> Dünyadaki tabloya baktığınızda Türkiye'de alınan tedbirlerin etkili olduğunu görüyoruz.

>> Cumhurbaşkanımızın da yurt dışı programlarını bir müddet erteliyoruz.

TÜRKİYE'DEKİ İLK KORONAVİRÜS VAKASI

>> Bu kişinin sağlık durumu iyi, karantinaya alınan kişilerle ilgili de sorun söz konusu değil.

>> Vatandaşlarımızın aktif rol oynamaları, rehavete ve paniğe kapılmadan yapılan resmi açıklamaları dinlemek ve tavsiyeleri titiz bir şekilde uygulamak suretiyle bu süreci atlatmamız büyük önem arz ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.