İçinde ADD, otel, hamam, sağlık ocağı var Korkuteli Belediyesi’nden SA-TI-LIK

15.10.2019 - 17:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İçinde ADD, otel, hamam, sağlık ocağı var Korkuteli Belediyesi’nden SA-TI-LIK

Korkuteli Belediye Meclisi’nin oy çokluğuyla aldığı karar doğrultusunda ADD kiracı olarak durduğu bina, otel, hamam ve sağlık ocağı satışa çıkarılacak. Korkuteliler, ilçenin merkezinde yer alan binaların belediyede kalmasını istiyor

haberimizvar.net Korkuteli Belediye Meclisi CHP’li üyelerin itirazına rağmen çoğunluk kararıyla ilçe merkezinde bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) bulunduğu bina, otel, sağlık ocağı ve hamam için satış kararı aldı. 2020 yılı Ocak ayında belediye ile kira sözleşmesi bitecek olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin bulunduğu lokale gelen Korkuteliler, bir arada olduğukları tek alanın satışının yapılmasını istemediklerini söyledi. ŞEHİR MERKEZİNİN DEĞERİ Yaz aylarında Antalya merkezden Korkuteli’ne giden vatandaşların da vakit geçirdiği mekan olan ADD binasının satışının yapılmasını istemeyenlerin yanı sıra ilçe merkezinde otel, hamam ve sağlık ocağının belediyenin elinden çıkmaması gerektiğini düşünen Korkuteliler, Belediye Başkanı Ömer İşlek’e seslendi. Belediyenin arsalarının satışı yapılmasını ancak şehir merkezindeki mekanlara dokunulmamasını isteyen Korkuteliler İşlek’in aldığı karardan geri dönmesin bekliyor. Başkan İşlek’in ise hizmet yapabilmesi için kaynak aradığı gelen bilgiler arasında yerini aldı.
Korkuteli Belediye Meclisi’nin oy çokluğuyla aldığı karar doğrultusunda ADD kiracı olarak durduğu bina, otel, hamam ve sağlık ocağı satışa çıkarılacak. Korkuteliler, ilçenin merkezinde yer alan binaların belediyede kalmasını istiyor

haberimizvar.net Korkuteli Belediye Meclisi CHP’li üyelerin itirazına rağmen çoğunluk kararıyla ilçe merkezinde bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) bulunduğu bina, otel, sağlık ocağı ve hamam için satış kararı aldı. 2020 yılı Ocak ayında belediye ile kira sözleşmesi bitecek olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin bulunduğu lokale gelen Korkuteliler, bir arada olduğukları tek alanın satışının yapılmasını istemediklerini söyledi.

ŞEHİR MERKEZİNİN DEĞERİ

Yaz aylarında Antalya merkezden Korkuteli’ne giden vatandaşların da vakit geçirdiği mekan olan ADD binasının satışının yapılmasını istemeyenlerin yanı sıra ilçe merkezinde otel, hamam ve sağlık ocağının belediyenin elinden çıkmaması gerektiğini düşünen Korkuteliler, Belediye Başkanı Ömer İşlek’e seslendi. Belediyenin arsalarının satışı yapılmasını ancak şehir merkezindeki mekanlara dokunulmamasını isteyen Korkuteliler İşlek’in aldığı karardan geri dönmesin bekliyor. Başkan İşlek’in ise hizmet yapabilmesi için kaynak aradığı gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.