İçlerinde Antalya Büyükşehir de var

GÜNDEM 22.08.2021 - 16:53, Güncelleme: 22.08.2021 - 16:53
 

İçlerinde Antalya Büyükşehir de var

Twitter’dan parayla beğeni alan 11 önemli hesap açıklandı. Abdulhamit Gül, Fatma Şahin, Hilmi Güler, Hamza Dağ gibi isimlerin yer aldığı listede Antalya Büyükşehir de bulunuyor.

HABERİMİZVAR – Sosyal medya platformu Twitter’da sahte beğeni satın alan önemli hesaplar açıklandı. Çeşitli konulardaki ilginç istatistik ve verileri duyuran ‘Raporlar’ isimli hesap tarafından yapılan paylaşımda, parayla beğeni satın alan 11 isim ve kurum yer aldı. Bu kurumlardan biri de Antalya Büyükşehir Belediyesi. İŞTE SAHTE BEĞENİ ALAN 11 HESAP Paylaşımda ‘sahte beğeni satın alan hesaplar’ şöyle sıralandı: Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TRT Genel Müdürü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orman Genel Müdürlüğü, Vatan Partisi, Fatma Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Hilmi Güler ve Hamza Dağ… 
Twitter’dan parayla beğeni alan 11 önemli hesap açıklandı. Abdulhamit Gül, Fatma Şahin, Hilmi Güler, Hamza Dağ gibi isimlerin yer aldığı listede Antalya Büyükşehir de bulunuyor.

HABERİMİZVAR – Sosyal medya platformu Twitter’da sahte beğeni satın alan önemli hesaplar açıklandı. Çeşitli konulardaki ilginç istatistik ve verileri duyuran ‘Raporlar’ isimli hesap tarafından yapılan paylaşımda, parayla beğeni satın alan 11 isim ve kurum yer aldı. Bu kurumlardan biri de Antalya Büyükşehir Belediyesi.

İŞTE SAHTE BEĞENİ ALAN 11 HESAP

Paylaşımda ‘ sahte beğeni satın alan hesaplar’ şöyle sıralandı: Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TRT Genel Müdürü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orman Genel Müdürlüğü, Vatan Partisi, Fatma Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Hilmi Güler ve Hamza Dağ… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.