İdris Özyol’un bilinci açıldı tedavisi sürüyor

GÜNDEM 05.12.2019 - 18:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İdris Özyol’un bilinci açıldı tedavisi sürüyor

Haberimizvar.net’in Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol’un bilincinin açık olduğu fakat yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam edeceği öğrenildi

haberimizvar.net Beyin kanaması sonucu ameliyat olan ve yoğun bakımda tedavisi süren haber sitemizin Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol’un bilincinin açık ve hafızasının yerinde olduğu bildirildi. Beyin ameliyatı sonucu halen yoğun bakımda kalan Özyol’un sadece sağ kol ve bacağında hissiyatsızlık olduğu ve doktor gözetiminde olduğu da öğrenilen bilgiler arasında. Doktorlar Özyol’u ara ara uyutup ara ara uyandırarak durumunu kontrol altında tutarken, sadece Hülya Özyol’un eşinin yanına girmesine izin veriliyor. Özyol’un hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, yoğum bakım ünitesinde bir süre daha tedavisinin devam edeceği açıklandı. .  
Haberimizvar.net’in Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol’un bilincinin açık olduğu fakat yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam edeceği öğrenildi

haberimizvar.net Beyin kanaması sonucu ameliyat olan ve yoğun bakımda tedavisi süren haber sitemizin Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol’un bilincinin açık ve hafızasının yerinde olduğu bildirildi. Beyin ameliyatı sonucu halen yoğun bakımda kalan Özyol’un sadece sağ kol ve bacağında hissiyatsızlık olduğu ve doktor gözetiminde olduğu da öğrenilen bilgiler arasında. Doktorlar Özyol’u ara ara uyutup ara ara uyandırarak durumunu kontrol altında tutarken, sadece Hülya Özyol’un eşinin yanına girmesine izin veriliyor. Özyol’un hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, yoğum bakım ünitesinde bir süre daha tedavisinin devam edeceği açıklandı.

.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.