İfadesinin tam metni

GÜNDEM 04.02.2020 - 17:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İfadesinin tam metni

CHP Konyaaltı Belediyesi eski Meclis Üyesi Orhan Budak, darp edilmesiyle ilgili olarak verdiği ifadede kimliği belirsiz saldırganlardan, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve korumasından, meclis üyesi Özgür Güngör’den hem şikayetçi, hem de davacı oldu. Kasten adam yarala ve mala zarar vermeden dolayı şikayet edilenler ifade verecek.

haberimizvar.net-1 Şubat gecesi Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile tartışma yaşadıktan sonra levyelerle kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edilen ve yüzündeki kırıklar nedeniyle önümüzdeki hafta burun ameliyatına girecek olan Konyaaltı Belediyesi Meclis eski üyesi Orhan Budak, polise verdiği ifadede kendisine saldıran kişilerden, Semih Esen’den, Semih Esen’in korumasından ve Meclis üyesi Özgür Güngör’den şikayetçi oldu. İşte Orhan Budak’ın polise verdiği ifade: İFADE TUTANAĞI “Saat 19.00 sıralarında CHP’nin Konyaaltı İlçe yemeği için arkadaşlarım Bülent Ataş, Ethem Ay, Nurettin Kuş ile birlikte Porte Bello Oteli’ne gittik. Konyaaltı Meclis Üyesi Mustafa Çolak ile konuşurken şaka maksatlı ‘Senin gereksiz başkan neler yapıyor?’ diye sordum. Ben bu espriyi yaparken yakınımızda olan benim sonradan Belediye Başkanı Semih Esen’in koruması olduğunu öğrendiğim bir şahıs bunu duymuş. Biz bu konuşmayı yaparken, Porto Bello Oteli’nin balkon kısmındaydık. Daha sonra Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen yanıma gelip, üzerime yürüyerek, ‘Bana nasıl küfür edersin? İn aşağıya, seninle hesaplaşacağız’ dedi. Bunları söylerken yanımızda Nurettin Kuş’ta vardı. “HESABINI GÖRÜRÜZ” Daha sonra saat 22.30 sıralarında ben otelden ayrılmadan önce yanıma gelen arkadaşım Mimar Sinan Özkan bana ‘Semih Esen’in bana hitaben çok oluyor onunla daha sonra hesaplaşacağız’ diye kendisine söylediğini  söyledi.  Biz bu otelden çıkarken meclis üyesi olduğunu bildiğim Özgür Güngör isimli şahıs bize doğru bağırarak; ‘Semih’e kimse küfür edemez hesabını görürüz’ dedi. Bu sırada yanımda otele birlikte geldiğimiz üç arkadaşımda vardı. Biz daha az sonra aracımıza doğru yürüdük. “SEMİH ESEN’E KİMSE KÜFÜR EDEMEZ” Tam aracımıza binmiştik o sırada birisi kafama levye ile vurdu. Sonra ben araçta iken benim olduğum taraftan ve diğer kapının taraftan tahminen 7-8 kişi beni darp, linç ettiler. Bu şahıslarda beni darp ederken ‘Semih Esen’e kimse küfür edemez, yalnız değildir’ tarzı şeyler söylüyorlardı. Beni araçtan dışarıya çıkarmaya çalıştılar ama ben karşı koyunca çıkartamadılar. Ben olay esnasında aldığım darbelerden dolayı kafamı kaldıramadım şahısları göremedim. Bu şahısları görsem de tanımam. ŞİKAYETÇİ VE DAVACIYIM Daha sonra arkadaşlarım beni kendi aracımla hastaneye getirdiler. Ben bu olayda beni darp edip yaralanmama sebep olan tanımadığım 7-8 şahıstan davacı ve şikayetçiyim. Ayrıca beni otel içinde tehdit eden Özgür Güngör isimli şahıstan davacı ve şikayetçiyim.  Ben ayrıca bu olayla beni darp eden 7- 8 şahsı azmettirdiğini düşündüğüm Semih Esen’den ve benim konuşmamı duyup, Semih Esen’e yanlış şekilde aktaran ve beni darp eden şahısları söylediğini düşündüğüm Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in korumasından davacı ve şikayetçiyim.“ 
CHP Konyaaltı Belediyesi eski Meclis Üyesi Orhan Budak, darp edilmesiyle ilgili olarak verdiği ifadede kimliği belirsiz saldırganlardan, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve korumasından, meclis üyesi Özgür Güngör’den hem şikayetçi, hem de davacı oldu. Kasten adam yarala ve mala zarar vermeden dolayı şikayet edilenler ifade verecek.

haberimizvar.net-1 Şubat gecesi Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile tartışma yaşadıktan sonra levyelerle kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edilen ve yüzündeki kırıklar nedeniyle önümüzdeki hafta burun ameliyatına girecek olan Konyaaltı Belediyesi Meclis eski üyesi Orhan Budak, polise verdiği ifadede kendisine saldıran kişilerden, Semih Esen’den, Semih Esen’in korumasından ve Meclis üyesi Özgür Güngör’den şikayetçi oldu. İşte Orhan Budak’ın polise verdiği ifade:

İFADE TUTANAĞI

“Saat 19.00 sıralarında CHP’nin Konyaaltı İlçe yemeği için arkadaşlarım Bülent Ataş, Ethem Ay, Nurettin Kuş ile birlikte Porte Bello Oteli’ne gittik. Konyaaltı Meclis Üyesi Mustafa Çolak ile konuşurken şaka maksatlı ‘Senin gereksiz başkan neler yapıyor?’ diye sordum. Ben bu espriyi yaparken yakınımızda olan benim sonradan Belediye Başkanı Semih Esen’in koruması olduğunu öğrendiğim bir şahıs bunu duymuş. Biz bu konuşmayı yaparken, Porto Bello Oteli’nin balkon kısmındaydık. Daha sonra Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen yanıma gelip, üzerime yürüyerek, ‘Bana nasıl küfür edersin? İn aşağıya, seninle hesaplaşacağız’ dedi. Bunları söylerken yanımızda Nurettin Kuş’ta vardı.

“HESABINI GÖRÜRÜZ”

Daha sonra saat 22.30 sıralarında ben otelden ayrılmadan önce yanıma gelen arkadaşım Mimar Sinan Özkan bana ‘Semih Esen’in bana hitaben çok oluyor onunla daha sonra hesaplaşacağız’ diye kendisine söylediğini  söyledi.  Biz bu otelden çıkarken meclis üyesi olduğunu bildiğim Özgür Güngör isimli şahıs bize doğru bağırarak; ‘Semih’e kimse küfür edemez hesabını görürüz’ dedi. Bu sırada yanımda otele birlikte geldiğimiz üç arkadaşımda vardı. Biz daha az sonra aracımıza doğru yürüdük.

“SEMİH ESEN’E KİMSE KÜFÜR EDEMEZ”

Tam aracımıza binmiştik o sırada birisi kafama levye ile vurdu. Sonra ben araçta iken benim olduğum taraftan ve diğer kapının taraftan tahminen 7-8 kişi beni darp, linç ettiler. Bu şahıslarda beni darp ederken ‘Semih Esen’e kimse küfür edemez, yalnız değildir’ tarzı şeyler söylüyorlardı. Beni araçtan dışarıya çıkarmaya çalıştılar ama ben karşı koyunca çıkartamadılar. Ben olay esnasında aldığım darbelerden dolayı kafamı kaldıramadım şahısları göremedim. Bu şahısları görsem de tanımam.

ŞİKAYETÇİ VE DAVACIYIM

Daha sonra arkadaşlarım beni kendi aracımla hastaneye getirdiler. Ben bu olayda beni darp edip yaralanmama sebep olan tanımadığım 7-8 şahıstan davacı ve şikayetçiyim. Ayrıca beni otel içinde tehdit eden Özgür Güngör isimli şahıstan davacı ve şikayetçiyim.  Ben ayrıca bu olayla beni darp eden 7- 8 şahsı azmettirdiğini düşündüğüm Semih Esen’den ve benim konuşmamı duyup, Semih Esen’e yanlış şekilde aktaran ve beni darp eden şahısları söylediğini düşündüğüm Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in korumasından davacı ve şikayetçiyim.“ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.