İki başkandan ortak kutlama

YAŞAM 23.04.2021 - 12:00, Güncelleme: 23.04.2021 - 12:00
 

İki başkandan ortak kutlama

Geçtiğimiz hafta DEVA Partisi İl Başkanlığı’na atanan Özgür Özbek ile Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik’ten ortak 23 Nisan mesajı: “Ulusal egemenliğimizi kimse bozamayacak”

haberimizvar.net- DEVA Partisi  Konyaaltı İlçe Teşkilat Başkanı Özgür Özbek, geçtiğimiz hafta Genel Merkezi tarafından Antalya İl Başkanı olarak görevlendirildi.  Bu kararın üzerine Ankara’ya giden Özbek, gerekli işlemleri tamamladıktan sonra Antalya’ya döndü. Özbek ilk iş olarak bu zamana kadar birlikte görev yaptığı Deva Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.  ONUR VE GURUR DUYDUM Şafak Çelik ve yönetimi ile çalışmaktan onur duyduğunu belirten Özbek, “Parti beni il başkanı olarak görevlendirdi. Bizim için makamların önemi yok. Neresi söylenirse orada hizmet etmeye devam ederiz” dedi. Özbek ile uyumlu bir çalışma süreci geçirdiklerini söyleyen DEVA Konyaaltı İlçe Başkanı  Şafak Çelik ise, “Özgür beye yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Ziyarette Konyaaltı yönetimi de hazır bulunurken, Özbek için kutlama pastası kesildi. ÖZBEK: BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR DEVA’nın çiçeği burnunda İl Başkanı Özbek, pasta kesiminin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Özbek, “23 Nisan, Türk milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. Ulusal egemenliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” dedi.  23 NİSAN’IN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ  23 Nisan’ın Türkiye için bir milat olduğunu söyleyen DEVA Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik ise kutlama mesajında şunlardı söyledi: “*23 Nisan bugün üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti devletinin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği önemli bir gündür. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.”  
Geçtiğimiz hafta DEVA Partisi İl Başkanlığı’na atanan Özgür Özbek ile Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik’ten ortak 23 Nisan mesajı: “Ulusal egemenliğimizi kimse bozamayacak”

haberimizvar.net- DEVA Partisi  Konyaaltı İlçe Teşkilat Başkanı Özgür Özbek, geçtiğimiz hafta Genel Merkezi tarafından Antalya İl Başkanı olarak görevlendirildi.  Bu kararın üzerine Ankara’ya giden Özbek, gerekli işlemleri tamamladıktan sonra Antalya’ya döndü. Özbek ilk iş olarak bu zamana kadar birlikte görev yaptığı Deva Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. 

ONUR VE GURUR DUYDUM
Şafak Çelik ve yönetimi ile çalışmaktan onur duyduğunu belirten Özbek, “Parti beni il başkanı olarak görevlendirdi. Bizim için makamların önemi yok. Neresi söylenirse orada hizmet etmeye devam ederiz” dedi. Özbek ile uyumlu bir çalışma süreci geçirdiklerini söyleyen DEVA Konyaaltı İlçe Başkanı  Şafak Çelik ise, “Özgür beye yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Ziyarette Konyaaltı yönetimi de hazır bulunurken, Özbek için kutlama pastası kesildi.

ÖZBEK: BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR
DEVA’nın çiçeği burnunda İl Başkanı Özbek, pasta kesiminin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Özbek, “23 Nisan, Türk milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. Ulusal egemenliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” dedi. 

23 NİSAN’IN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ 
23 Nisan’ın Türkiye için bir milat olduğunu söyleyen DEVA Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik ise kutlama mesajında şunlardı söyledi: “*23 Nisan bugün üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti devletinin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği önemli bir gündür. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.