İki kamp arasında farkı bul!

06.10.2019 - 16:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İki kamp arasında farkı bul!

AKP ve CHP hafta sonu kampa girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gafı, Kılıçdaroğlu’nun ikinci kez kürsüye konuşma için çıkması dikkatleri iki partiye çekti. Kamp sürecini dikkatle takip eden partililer, iki kamp arasındaki farkı tespit etti.

AKP’liler partililerin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Ankara Kızılcahamam’da, CHP’liler liderleri Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Bolu Abant’ta hafta sonu kampa girdi. Bugün sona erecek kampa milletvekilleri ve parti yöneticileri katıldı. AKP ANLAŞMAYA UYMADI İki kampta yaşanan gelişmeleri takip eden partililer öne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin adını unutup, Refah Partisi diye telaffuz etmesini yadırgadı. CHP ile AKP arasında kürsüye gelme saatleri konusunda yapılan anlaşmaya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uymayarak saat 14.00’de ekranlara çıkması üzerine Kılıçdaroğlu’nun ilk konuşmasını kesip, daha sonra ikinci kez kürsüye gelip değerlendirme yapması gündeme damgasını vurdu. KAMPTAKİ TOPLANTILAR Bu durumda dikkatler partilerin kamplarına yöneldi. Liderlerin konuşmalarının ardından katılımcılar her iki partinin kampında toplantılara girdi. AKP toplantılarında gündem ‘Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş’ ve ‘40+1 değerlendirmeleri’ oldu. CHP’de ise gündem bambaşkaydı. CHP’lilerin toplantı gündemi, ‘yargı reformu, adalet, demokrasi’ ve ‘yerel yönetimlerin başarısı’ oldu. Partililer iki partinin konu farklılığı karşısında ‘yorumsuz’ kaldı.     
AKP ve CHP hafta sonu kampa girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gafı, Kılıçdaroğlu’nun ikinci kez kürsüye konuşma için çıkması dikkatleri iki partiye çekti. Kamp sürecini dikkatle takip eden partililer, iki kamp arasındaki farkı tespit etti.

AKP’liler partililerin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Ankara Kızılcahamam’da, CHP’liler liderleri Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Bolu Abant’ta hafta sonu kampa girdi. Bugün sona erecek kampa milletvekilleri ve parti yöneticileri katıldı.

AKP ANLAŞMAYA UYMADI

İki kampta yaşanan gelişmeleri takip eden partililer öne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin adını unutup, Refah Partisi diye telaffuz etmesini yadırgadı. CHP ile AKP arasında kürsüye gelme saatleri konusunda yapılan anlaşmaya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uymayarak saat 14.00’de ekranlara çıkması üzerine Kılıçdaroğlu’nun ilk konuşmasını kesip, daha sonra ikinci kez kürsüye gelip değerlendirme yapması gündeme damgasını vurdu.

KAMPTAKİ TOPLANTILAR

Bu durumda dikkatler partilerin kamplarına yöneldi. Liderlerin konuşmalarının ardından katılımcılar her iki partinin kampında toplantılara girdi. AKP toplantılarında gündem ‘Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş’ ve ‘40+1 değerlendirmeleri’ oldu. CHP’de ise gündem bambaşkaydı. CHP’lilerin toplantı gündemi, ‘yargı reformu, adalet, demokrasi’ ve ‘yerel yönetimlerin başarısı’ oldu. Partililer iki partinin konu farklılığı karşısında ‘yorumsuz’ kaldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.