İki kişi ekonomik nedenlerden dolayı intihar etti

GÜNDEM 18.12.2019 - 12:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İki kişi ekonomik nedenlerden dolayı intihar etti

Çorum'da iki vatandaş, ekonomik sorunlar nedeniyle birer saat arayla kabloyla kendilerini asarak intihar etti.

haberimizvar.net-Çorum'da yaşayan iki vatandaşın, ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar ettiği öğrenildi. İlk intihar olayı saat 16.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 18. Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, Gökhan T’den haber alamayan yakınları polise başvuruda bulundu. Bunun üzerine belirtilen adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile balkonundan içeriye giren polis ve sağlık ekipleri Gökhan T’yi asılı halde buldu. Şahsın intihar etmeden hemen önce üç yaşındaki kızına "Seni seviyorum kızım. Özür dilerim" şeklinde not bıraktığı ortaya çıktı. “YİYECEK YEMEĞİMİZ OLMADIĞI İÇİN BABA EVİNE GİTTİM” Çorum Haber’in haberine göre; saatler 17.30’u gösterdiğinde yine Bahçelievler Mah. Karşıyaka 1. Cadde de ikinci bir intihar olayı yaşandı. İddialara göre, 33 yaşındaki Oktay A, evinde kendini elektrik kablosu ile asmak suretiyle intihar etti.  
Çorum'da iki vatandaş, ekonomik sorunlar nedeniyle birer saat arayla kabloyla kendilerini asarak intihar etti.

haberimizvar.net-Çorum'da yaşayan iki vatandaşın, ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar ettiği öğrenildi.

İlk intihar olayı saat 16.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 18. Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, Gökhan T’den haber alamayan yakınları polise başvuruda bulundu. Bunun üzerine belirtilen adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile balkonundan içeriye giren polis ve sağlık ekipleri Gökhan T’yi asılı halde buldu. Şahsın intihar etmeden hemen önce üç yaşındaki kızına "Seni seviyorum kızım. Özür dilerim" şeklinde not bıraktığı ortaya çıktı.

“YİYECEK YEMEĞİMİZ OLMADIĞI İÇİN BABA EVİNE GİTTİM”

Çorum Haber’in haberine göre; saatler 17.30’u gösterdiğinde yine Bahçelievler Mah. Karşıyaka 1. Cadde de ikinci bir intihar olayı yaşandı. İddialara göre, 33 yaşındaki Oktay A, evinde kendini elektrik kablosu ile asmak suretiyle intihar etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.