İki paylaşım arasındaki farkı bulun

KULİS 09.11.2023 - 17:47, Güncelleme: 09.11.2023 - 18:13
 

İki paylaşım arasındaki farkı bulun

8 Ekim'de yapılan CHP Antalya İl Kongresi'nde o dönem CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı olan Özgür Özel'in dağıtmak istediği 'Değişimin Yüzyılı Yüzyılın Değişimi' kitabının dağıtımına engel olduğu ileri sürülen CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in kongre ile ilgili 2 sosyal medya paylaşımındaki farklılık dikkati çekiyor.

haberimizvar.net- Esen'in ilk paylaşımında Özgür Özel'in adını verirken, sonra yeni bir paylaşım yaparak Özel ismini kaldırması kafalarda soru işareti bıraktı. 8 Ekim 2023 tarihinde Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılan CHP 38'inci Antalya Olağan İl Kongresi'nde Genel Başkan Adayı olarak konuşma yapan Özgür Özel'in danışmanları, partililere 'Değişimin Yüzyılı, Yüzyılın Değişimi' kitabını dağıtmak istemiş, salon görevlisi Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in talimatını gerekçe göstererek dağıtımı engellemeye çalışmıştı. Devreye kongrenin divan başkanı Semra Dinçer girmiş, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz'e konu aktarılınca kitabın dağıtımı yapılmıştı. Nail Kamacı'nın İl Başkanı seçildiği kongre ile ilgili olarak CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in sosyal medya hesabından yaptığı 2 ayrı paylaşımdaki fark kafaları ciddi biçimde karıştırdı. Esen, ilk sosyal medya paylaşımında, şu ifadelere yer vermişti: "Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Antalya İl Kongresi'ni Grup Başkanımız Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcımız Semra Dinçer, YDK Üyemiz Garip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Milletvekillerimiz, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi ailemiz ile gerçekleştirdik. Kongrede İl Başkanı görevine seçilen Nail Kamacı Başkanımıza ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte çalışmalarımızı sürdürecek, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız."   İKİNCİ PAYLAŞIMDA ÖZGÜR ÖZEL YOK Konyaaltı Belediye Başkanı Esen'in bir süre sonra CHP Antalya İl Kongresi ile ilgili ilk paylaşımında yeni düzenleme yaparak paylaşım yaptığı ancak bu paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ismini sildiği ortaya çıktı. Esen, ikinci paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi, "Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Antalya Olağan İl Kongresi'ni Genel Başkan Yardımcımız Semra Dinçer, YDK Üyemiz Garip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, milletvekillerimiz, il yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi ailemizle gerçekleştirdik. Kongremizde, İl Başkanı görevine seçilen Nail Kamacı Başkanımıza ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte çalışmalarımızı sürdürecek, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız."
8 Ekim'de yapılan CHP Antalya İl Kongresi'nde o dönem CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı olan Özgür Özel'in dağıtmak istediği 'Değişimin Yüzyılı Yüzyılın Değişimi' kitabının dağıtımına engel olduğu ileri sürülen CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in kongre ile ilgili 2 sosyal medya paylaşımındaki farklılık dikkati çekiyor.

haberimizvar.net- Esen'in ilk paylaşımında Özgür Özel'in adını verirken, sonra yeni bir paylaşım yaparak Özel ismini kaldırması kafalarda soru işareti bıraktı.
8 Ekim 2023 tarihinde Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılan CHP 38'inci Antalya Olağan İl Kongresi'nde Genel Başkan Adayı olarak konuşma yapan Özgür Özel'in danışmanları, partililere 'Değişimin Yüzyılı, Yüzyılın Değişimi' kitabını dağıtmak istemiş, salon görevlisi Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in talimatını gerekçe göstererek dağıtımı engellemeye çalışmıştı. Devreye kongrenin divan başkanı Semra Dinçer girmiş, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz'e konu aktarılınca kitabın dağıtımı yapılmıştı.

Nail Kamacı'nın İl Başkanı seçildiği kongre ile ilgili olarak CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in sosyal medya hesabından yaptığı 2 ayrı paylaşımdaki fark kafaları ciddi biçimde karıştırdı. Esen, ilk sosyal medya paylaşımında, şu ifadelere yer vermişti: "Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Antalya İl Kongresi'ni Grup Başkanımız Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcımız Semra Dinçer, YDK Üyemiz Garip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Milletvekillerimiz, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi ailemiz ile gerçekleştirdik. Kongrede İl Başkanı görevine seçilen Nail Kamacı Başkanımıza ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte çalışmalarımızı sürdürecek, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız."
 

İKİNCİ PAYLAŞIMDA ÖZGÜR ÖZEL YOK
Konyaaltı Belediye Başkanı Esen'in bir süre sonra CHP Antalya İl Kongresi ile ilgili ilk paylaşımında yeni düzenleme yaparak paylaşım yaptığı ancak bu paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ismini sildiği ortaya çıktı. Esen, ikinci paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi, "Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Antalya Olağan İl Kongresi'ni Genel Başkan Yardımcımız Semra Dinçer, YDK Üyemiz Garip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, milletvekillerimiz, il yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi ailemizle gerçekleştirdik. Kongremizde, İl Başkanı görevine seçilen Nail Kamacı Başkanımıza ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte çalışmalarımızı sürdürecek, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.