İkinci el araba sitelerine rekabet soruşturması

EKONOMİ 08.08.2022 - 11:34, Güncelleme: 08.08.2022 - 11:34
 

İkinci el araba sitelerine rekabet soruşturması

Rekabet Kurulu, Arabam.com, VavaCars Turkey, Araba Sepeti ve Letgo Mobil hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

haberimizvar.net- Rekabet Kurumu'nun, çevrim içi platformlar üzerinden ikinci el binek araç alım, satımında faaliyet gösteren bazı şirketlerin çeşitli uygulamalar ile Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un "Rekabeti Sınırlayıcı Anlaşma, Uyumlu Eylem ve Kararlar" başlıklı maddesini ihlal ettikleri iddiası üzerine yürütülen ön araştırma Rekabet Kurulunca karara bağlandı. Arabam.com, Vava Cars, Araba Sepeti ve Letgo Mobil hakkında soruşturma açılması kararlaştırıldı.
Rekabet Kurulu, Arabam.com, VavaCars Turkey, Araba Sepeti ve Letgo Mobil hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

haberimizvar.net- Rekabet Kurumu'nun, çevrim içi platformlar üzerinden ikinci el binek araç alım, satımında faaliyet gösteren bazı şirketlerin çeşitli uygulamalar ile Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un "Rekabeti Sınırlayıcı Anlaşma, Uyumlu Eylem ve Kararlar" başlıklı maddesini ihlal ettikleri iddiası üzerine yürütülen ön araştırma Rekabet Kurulunca karara bağlandı.

Arabam.com, Vava Cars, Araba Sepeti ve Letgo Mobil hakkında soruşturma açılması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.